ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΑΕΛ: Οι επενδυτές ορίζουν το μέλλον Χριστοδουλίδη

Στην αναμονή για τα νεότερα

Εύη Χριστοδούλου

Η αποκάλυψη του Νίκου Χριστοδουλίδη για επαφές με ευρωπαϊκή εταιρεία ώστε να αναλάβει το ποδοσφαιρικό τμήμα, προκάλεσε προσμονή για τα νεότερα στις τάξεις του κόσμου της ΑΕΛ. Οι επαφές του προέδρου του Σωματείου με τη συγκεκριμένη εταιρεία συνεχίζονται και πολύ σύντομα αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις.

Από τη στιγμή που στο αγωνιστικό κομμάτι δεν υπάρχει ενδιαφέρον για τους γαλαζοκίτρινους, όλη η προσοχή στρέφεται στην επόμενη μέρα και πως θα μπορέσει η ομάδα να αλλάξει επίπεδο για να μπορέσει να συναγωνιστεί τις υπόλοιπες ομάδες που πρωταγωνιστούν.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του προέδρου της ΑΕΛ, ελπίζει μέσα στις επόμενες περίπου δύο εβδομάδες να μπορέσει να παρουσιάσει την συμφωνία με την εταιρεία. Μια πρόταση η οποία αν φθάσει τελικά σε τόσο προχωρημένο επίπεδο, θα πρέπει να εγκριθεί από τα μέλη του Σωματείου για να τεθεί σε ισχύ.

Ο Νίκος Χριστοδουλίδης, έχει ενημερώσει για τα πάντα τους εκπροσώπους της ξένης εταιρείας, και γνωρίζουν όλα όσα αφορούν το ποδοσφαιρικό τμήμα. Η επίτευξη συμφωνίας ή όχι είναι άμεσα συνυφασμένη και με την παραμονή του ιδίου στην ομάδα. Αν προκύψει συμφωνία, τότε ο ίδιος θα επιδιώξει την παραμονή του, αν όχι, τότε θα αποχωρήσει και θα πρέπει να βρεθεί κάποιος άλλος να αναλάβει τις τύχες της ομάδας.

Όπως είναι φυσιολογικό, πλέον ο κόσμος περιμένει με αγωνία τα νεότερα, όσο αφορά το μέλλον. Με τον ποδοσφαιρικό χάρτη της Κύπρου να αλλάζει τα τελευταία χρόνια, η πλειοψηφία του κόσμου της ΑΕΛ πιστεύει ότι μόνο με επενδυτή θα μπορέσει η ομάδα να γίνει διεκδικητική και να κοντράρει τις υπόλοιπες ομάδες.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση