ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

ΑΕΛ: Η ήττα είναι το λιγότερο

Οδηγείται συνεχώς στην απαξίωση ο σύλλογος

Δημήτρης Χριστοφόρου

Δημήτρης Χριστοφόρου

dimis_r21@hotmail.com

Αν κάτι είναι δεδομένο στις τάξεις της ΑΕΛ και έπρεπε με μια λέξη να χαρακτηρίσουμε το τι συμβαίνει στο περιβάλλον της, αυτή θα ήταν η λέξη κούραση.

Δεν είναι εικόνα ΑΕΛ αυτή και οι νίκες στο ποδόσφαιρο δεν την αλλάζουν. Απλά σκεπάζουν τα προβλήματα σαν ένα χαλί που πετάς από πάνω τους για να τα κρύψεις.

Οι «γαλαζοκίτρινοι» έχασαν από τη Νέα Σαλαμίνα αλλά αυτό είναι πραγματικά ήσσονος σημασίας μπροστά στη μεγάλη εικόνα που θέλει άπαντες στο οικοδόμημα να είναι απλά κουρασμένοι, ξενερωμένοι και απαθείς.

Κέρκεζ: «Νηπιαγωγείο...»

ΟΚ πήγαν οι οργανωμένοι και τα «έκαψαν» για τα γενέθλια του σωματείου, θύμισαν λίγο την τρέλα που έχει συνδεθεί με την ομάδα αυτή εδώ και δεκαετίας αλλά από εκεί και πέρα; Στο γήπεδο απάθεια, μιζέρια και κανείς να μην ασχολείται.

ΑΕΛ: Το τρελό γλέντι των λεόντων! (vid)

Αυτό το κλίμα υποβόσκει εδώ και χρόνια όμως τώρα είναι η στιγμή που όλα βγαίνουν στην επιφάνεια. Οι συνεχόμενες φήμες για άτομα που θέλουν την ΑΕΛ και να βάλουν σε αυτήν εκατομμύρια αλλά ο Σοφοκλέους δεν τους τη δίνει, ο ίδιος ο πρόεδρος που είναι και δεν είναι στο πηδάλιο και ούτε μιλά στον κόσμο να εξηγήσει την αλήθεια, το μπάτζετ που μετά το κύπελλο όχι μόνο δεν αυξήθηκε αλλά έπεσε, τα διαρκείας που επίσης αντί να αυξηθούν μετά το κύπελλο μειώθηκαν. Το μπάσκετ που από τα φρου-φρου και τα αρώματα στα ξενοδοχεία πέρσι φτάσαμε πάλι να συζητάμε αν θα κλείσει ή όχι.

Δεν είναι εικόνα ΑΕΛ αυτή και οι νίκες στο ποδόσφαιρο δεν την αλλάζουν. Απλά σκεπάζουν τα προβλήματα σαν ένα χαλί που πετάς από πάνω τους για να τα κρύψεις. Η περσινή υπερβατική πορεία με την πορεία κορυφής στο πρώτο μισό, την άνετη Ευρώπη και το κύπελλο ουσιαστικά έδωσε παράταση σε όλα αυτά που όλοι στη «γαλαζοκίτρινη» πλευρά της Λεμεσού ένιωθαν πως έρχονται. Τα αποτελέσματα τα αρνητικά όταν έρχονται, δεν αλλάζουν την εικόνα γύρω από την ΑΕΛ απλά ρίχνουν πάνω της άπλετο φως.

Στο αγωνιστικό, σίγουρα η αμυντική λειτουργία δεν ήταν ομάδας Κέρκες και ο προπονητής επέλεξε αυτή τη φορά να τα ρίξει στους παίκτες. Είναι δύσκολες οι στιγμές γιατί και το ποδοσφαιρικό τμήμα είναι εγκλωβισμένο στην περσινή, υπερβατική επαναλαμβάνουμε, πορεία και αν δε βγει Ευρώπη θα γκρινιάξουν όλοι. Όμως αυτό αποτελεί το δέντρο. Το δάσος είναι η ίδια η ΑΕΛ και πως μπορεί να εξέλθει του τέλματος.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

Έμειναν δυο...όλε όλε για τον τίτλο

Ήταν κυπελλούχοι

Η πρόκριση για την ΑΕΛ ήταν κυρίως θέμα νοοτροπίας
Δημήτρης Χριστοφόρου
 |  ΑΕΛ
X