ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΑΕΛ: Η επόμενη μέρα γράφει... σωματείο

Θα πρέπει να βγει πιο δυνατή σε όλα τα επίπεδα

Εύη Χριστοδούλου

Σε νέα εποχή μπαίνει μέσα στις επόμενες μέρες η ΑΕΛ, αφού το ποδοσφαιρικό τμήμα από την 1η Ιουνίου επιστρέφει στο Σωματείο. Μάλιστα, ξεκίνησαν ήδη οι διαδικασίες διαδοχής, όπως ενημέρωσε και επίσημα το Δ.Σ.

Αν δεν αλλάξει κάτι δραματικά, το Σωματείο πλέον θα έχει να διαχειριστεί την ποδοσφαιρική ομάδα, και το τελευταίο διάστημα έγιναν αρκετές ενέργειες για να είναι έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις ενός τέτοιου εγχειρήματος.

Είτε η ομάδα είναι στο Σωματείο, είτε στον Σοφοκλέους, είτε έρθει επενδυτής η ουσία είναι μία. Οι άνθρωποι που θα είναι εκεί να έχουν τις γνώσεις και τους πόρους για να φτιάξουν μια ανταγωνιστική και πρωταγωνιστική ομάδα. Δεν είναι του μεγέθους της ΑΕΛ, δύο συνεχόμενες σεζόν να τερματίζει στο Β’ γκρουπ και να μην κερδίζει έστω κάποιο ευρωπαϊκό εισιτήριο. Δεν είναι ο φτωχός συγγενής για να ικανοποιείται με απλή συμμετοχή σε τελικούς κυπέλλου, ή σε μια καλή σεζόν.

Μια ομάδα που έχει 93 ολόκληρα χρόνια ιστορίας, και με κόσμο που είναι πάντα εκεί στο πλευρό της, παρά τις πολλές πίκρες, έχει «υποχρέωση» να πρωταγωνιστεί. Η επόμενη μέρα, θα πρέπει να βρει την ΑΕΛ πιο δυνατή σε όλα τα επίπεδα.

Οι άνθρωποι που θα αναλάβουν τις τύχες του ποδοσφαιρικού τμήματος, θα πρέπει να είναι έτοιμοι να σηκώσουν άμεσα μανίκια, για να ξεκινήσει ο προγραμματισμός ενόψει της νέας σεζόν. Υπάρχουν αρκετά θέματα και θα πρέπει να αρχίσει να ξεκαθαρίζει το τοπίο, τόσο για την παραμονή ή όχι του Χρήστου Χαραλάμπους, και του τιμ του, όσο και για τις προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση