ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

ΑΕΛ: Μια ατάκα... όλα τα λεφτά

Μονοπώλησε το ενδιαφέρον αυτό που είπε ο πρόεδρος Ανδρέας Σοφοκλέους

Χρίστος Θεοχάρους

Χρίστος Θεοχάρους

theocharousc@sppmedia.com

Δημοσίως και μπροστά σε κάμερες ή μικρόφωνα σπανίως εμφανίζεται ο πρόεδρος της ΑΕΛ Ανδρέας Σοφοκλέους. Όταν το κάνει όμως και τον πετύχεις την ώρα που μιλάει, στήνεις αφτί περιμένοντας την ατάκα ή τις ατάκες οι οποίες θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον, θα «πουλήσουν» νούμερα στα μίντια και θα αποτελέσουν αντικείμενο συζήτησης ανάμεσα σε οπαδούς για μέρες.

Σήμερα το μεσημέρι, ο Σοφοκλέους ήταν φιλοξενούμενος στο ΡΙΚ (στην εκπομπή «Εμείς και ο κόσμος μας») μαζί με τον Λεμεσιανό ηθοποιό Κώστα Βήχα ο οποίος τιμήθηκε πρόσφατα με το βραβείο του «Ευρωπαίου Πολίτη» και τον Ευρωβουλευτή του ΑΚΕΛ, Γιώργο Γεωργίου.

Η κουβέντα αφορούσε κυρίως στην πλούσια φιλανθρωπική δράση της «Κίτρινης Γραμμής Βοήθειας και Αλληλεγγύης», αλλά δεν έμεινε εκεί, αφού ο Ευρωβουλευτής και ο πρόεδρος της ΑΕΛ είπαν να κάνουν ακόμη πιο ευδιάθετο το κλίμα βάζοντας στην εξίσωση το ποδόσφαιρο και τις οπαδικές τους προτιμήσεις.

Μια επισήμανση ενός συνάδελφου στο «24sports» που τυχαία παρακολούθησε την εκπομπή του ΡΙΚ και ξεχώρισε την ατάκα, εξελίχθηκε στην πιο hot κουβέντα ανάμεσα στους οπαδούς και ο καθένας δίνει τη δική του ερμηνεία για το τι εννοεί ο «Big Σόφο», ο οποίος απαντώντας στον Γεωργίου που είναι και οπαδός της Ομόνοιας, τού είπε χαριτολογώντας «τζείνο που φοάστε εν να το πάθετε». Αφού βέβαια ο πρώτος ευχήθηκε στην ΑΕΛ τα καλύτερα, αλλά να μην κατακτήσει το πρωτάθλημα.

Κάποιοι ενέπλεξαν και τον Πρόδρομο Πετρίδη υπενθυμίζοντας ότι την συγκεκριμένη ατάκα την εκστόμισε και ο ίδιος

Κάποιοι μάλιστα ενέπλεξαν και τον Πρόδρομο Πετρίδη στις συζητήσεις τους, υπενθυμίζοντας ότι την συγκεκριμένη ατάκα την εκστόμισε και ο ίδιος κατά το παρελθόν αποδεικνύοντας ότι όντως τελικά... έπαθαν όλοι οι υπόλοιποι αυτό που φοβόντουσαν.

Αν η ΑΕΛ τήν… φέρει στους ανταγωνιστές της και στεφθεί πρωταθλήτρια με το τέλος της σεζόν, σίγουρα στο μυαλό όλων μας θα επανέλθει αυτή η ατάκα του Σοφοκλέους, θα γίνεται λόγος για «προφητική αναφορά» και δήλωση που θα μοιάζει με δικαίωση για τον ισχυρό άντρα των γαλαζοκίτρινων.

Κάποιοι άλλοι, μάλλον αντίπαλοι θα του καταλογίσουν τεχνάσματα και μεθόδους και ότι η κουβέντα ειπώθηκε γιατί ακριβώς ο Σοφοκλέους γνωρίζει πράγματα, τα οποία οι υπόλοιποι δεν γνωρίζουν. 

Το σίγουρο είναι ότι όταν ο Σοφοκλέους μιλά, το ποδοσφαιρικό μας σύμπαν ταρακουνιέται, αφού οι ατάκες του ανεξαρτήτως που πατά ο καθένας οπαδικά, μοιάζουν να είναι όντως «όλα τα λεφτά». 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Χρίστος Θεοχάρους

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση