ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΑΕΛ: Φόβοι για χειρουργείο

Δύσκολα τη γλυτώνει ο αρχηγός

24sports team

info@24sports.com.cy

Μη θετικές κρίνονται οι εξελίξεις γύρω από την περίπτωση του Ντόσα Τζούνιορ καθώς οι ενοχλήσεις στον αχίλλειο δεν λεν να τον απαλλάξουν από τους συνεχείς πόνους.

Ως γνωστό, το ιατρικό τιμ της ΑΕΛ σε συνεργασία με τον παίκτη αποφάσισαν αρχικά να ακολουθήσουν μια συντηρητική αγωγή για ν’ αντιμετωπιστεί το πρόβλημα μήπως και καταφέρει να γλυτώσει από το νυστέρι.

Η εν λόγω τακτική φαίνεται να μην είναι τόσο αποτελεσματική μ’ αποτέλεσμα ο ποδοσφαιριστής να ταλαιπωρείται από πόνους, που φυσικά τον αφήνουν μακριά από τις όποιες επαγγελματικές του υποχρεώσεις.

Μάλιστα οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η λύση για να υποβληθεί σε εγχείρηση ολοένα και κερδίζει έδαφος. Αν όντως οδηγηθούν σε τέτοια κατεύθυνση τότε η χρονιά για το Ντόσα Τζούνιορ μάλλον θα πρέπει να θεωρείται τελειωμένη αφού θα χρειαστεί μήνες έως ότου επανέλθει.

Η τελική απόφαση θα παρθεί σε συνεννόηση με τον παίκτη και αναμένεται ότι λίαν συντόμως θα γνωρίζουν μια και καλή τι θα πράξουν για να δώσουν έτσι μια οριστική λύση στο πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο αρχηγός της ΑΕΛ. Στην παρούσα φάση οτιδήποτε πέραν της εγχείρισης μοιάζει με έκπληξη...

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

ΑΕΛ-Άρης 1-1

ΑΕΛ-Άρης 1-1

Σε εξέλιξη η φιλική αναμέτρηση στο Πελέντρι
24sports team
 |  ΑΕΛ
Πανηγυρική στιγμή από το πρόσφατο φιλικό με τη Δόξα. Φωτογραφία από την επίσημη σελίδα της ΑΕΛ στο facebook

ΑΕΛ: Πήρε σχήμα

Με τον Σάντος καλύφθηκαν όλες οι προτεραιότητες και το ρόστερ πήρε σχήμα
Δημήτρης Βρουλλίδης
 |  ΑΕΛ
X