ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

ΑΕΛ: Επιστρέφει… και αποφασίζει

Παίζεται ακόμη του Ισπανού

Χρήστος Ζαβός

Χρήστος Ζαβός

Το θέμα που προέκυψε πριν από το ματς με τον Εθνικό, αναφορικά με τον Τόρες αναμένεται να απασχολήσει το ρεπορτάζ της ομάδας, έχω την εντύπωση μέχρι και τα Χριστούγεννα.

Προς το παρόν έχει ενδιαφέρον να δούμε αν ο Κερκέζ συμπεριλάβει τον Ισπανό για το ντέρμπι με την Ανόρθωση κάτι που κανείς δεν γνωρίζει αφού ο κόουτς βρίσκεται στο εξωτερικό για προσωπικούς λόγους.

Από αύριο οπότε και επιστρέφει, θα διαφανεί κατά πόσο τον υπολογίζει για το Παπαδόπουλος. Ο παίκτης πάντως προπονείται κανονικά, δεν είναι υπό τιμωρία ωστόσο αποκλείστηκε για λόγους αγωνιστικής αδιαφορίας. Εάν αυτό τον έχει συνετίσει και αν ο Ντούσαν το αποδεχθεί, δίνοντας του μια ακόμη ευκαιρία, θα διαφανεί τις επόμενες ημέρες.

Σε περίπτωση όμως που όλο αυτό το σκηνικό διατηρηθεί τότε στην μεταγραφική περίοδο Ιανουαρίου όλα είναι ανοικτά νοουμένου ότι ούτε η ομάδα ούτε μάλλον και ο παίκτης θα θελήσουν να συνεχίσουν την συνεργασία τους.

Οι πληροφορίες που βγαίνουν από δω και από κει διίστανται. Ο καθένας μπορεί να λέει και να βγάζει όποιο συμπέρασμα θέλει.

Αυτό που έχει σημασία είναι ότι ο Ισπανός προπονείται κανονικά και όταν ο Ντούσαν επιστρέψει θα μάθουμε πόσο τον υπολογίζει ή πόσο θα παρατείνει την τιμωρία του αφήνοντας τον εκτός από ένα ακόμη ματς.

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

ΑΕΛ: Shit happens

ΑΕΛ: Shit happens

Έχασε… αλλά συμβαίνουν κι αυτά
Δημήτρης Βρουλλίδης
 |  ΑΕΛ