ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΑΕΛ: Ενίσχυση... βραχνάς

Προσφορά μηδέν, αλλά με συμβόλαιο και για του χρόνου

Δημήτρης Βρουλλίδης

Δημήτρης Βρουλλίδης

vroullidesd@sppmedia.com

Πεντακόσια λεπτά ο ένας, 400 ο άλλος και το αποτέλεσμα… μηδέν εις το πηλίκο. Πσισέ και Αβντιγιάι ήρθαν τον Γενάρη στην ΑΕΛ για να της δώσουν το κάτι παραπάνω σε βάθος και ποιότητα. Δεν το έκαναν ούτε κατά διάνοια κι ίσως αυτός να ‘ναι κι ένας από τους λόγους για τον οποίο η χρονιά ολοκληρώθηκε χωρίς τουλάχιστον έναν τίτλο, που με την εικόνα της μέχρι την τελική ευθεία της χρονιάς είχε δείξει ότι τον δικαιούνταν.

Κι αν για τον Κοσοβάρο λίγο η ηλικία του και λίγο τα γεμάτα υποσχέσεις ποδοσφαιρικά του νιάτα (πάντοτε σε συνάρτηση βεβαίως και με το συμβόλαιο δυόμιση ετών που είχε υπογράψει πέρσι τον Γενάρη) σε κάνουν να κρατάς και μια πισινή ως προς το πόσο ζοφερό είναι το μέλλον του στην ομάδα, για τον Γάλλο δεν υπάρχει τίποτα. Η συμβατική δέσμευση που έχει για έναν ακόμα χρόνο είναι πρόβλημα και μάλιστα μεγάλο, από το οποίο η ομάδα ψάχνει τρόπο να απεμπλακεί.

Το συμβόλαιο του Πσισέ ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2022, όμως με την παρουσία του στο (ομολογουμένως μικρό) διάστημα που έπαιξε με τα γαλαζοκίτρινα δεν έπεισε κανέναν ως προς τις ικανότητές του. Είναι λοιπόν δεδομένο ότι η ΑΕΛ θα ψάξει να βρει τρόπο για να διακόψει πρόωρα τη συνεργασία της με τον 33χρονο παρά ένα δίμηνο στόπερ.

Κατ’ επέκταση, με τον Μπουνόζα να αποτελεί ήδη παρελθόν και τον Πάντιτς να επιστρέφει στη Δόξα μετά το τέλος του δανεισμού του, από τους πέντε κεντρικούς αμυντικούς που έφτασε να έχει στο ρόστερ της η ομάδα στο δεύτερο μισό της σεζόν, κατά πως φαίνεται θα «επιβιώσουν» μόνο οι δύο.

Είναι, πάντως, δεδομένο ότι η ΑΕΛ έχει ψηλά στο μεταγραφικό της πλάνο να προσθέσει στους Τεϊσέιρα και Κέρκεζ έναν αριστεροπόδαρο στόπερ με ηγετικά χαρακτηριστικά, που θα έρθει με σκοπό να ανεβάσει επίπεδο την αμυντική γραμμή και την ομάδα ως σύνολο γενικότερα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δημήτρης Βρουλλίδης

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση