ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

ΑΕΛ: Στο «σφυρί» ο Ρομό

Ο Βενεζουελάνος δεν υπολογίζεται από τον Χρήστο Χαραλάμπους

Εύη Χριστοδούλου

Σε εβδομάδα… εξελίξεων μπήκε η ΑΕΛ, αφού οι επαφές που γίνονται είναι συνεχείς για να μπουν τα πράγματα σε μια σειρά στο γαλαζοκίτρινο στρατόπεδο.

Παράλληλα με τις επαφές που γίνονται για να στελεχωθεί το ποδοσφαιρικό τμήμα με τα απαραίτητα άτομα, η επιτροπή που θα τρέχει όλα τα ζητήματα, άρχισε να ασχολείται και με το θέμα των συμβολαίων. Θα γίνουν συζητήσεις με παίκτες που υπολογίζονται για να διαφανεί αν θα συνεχίσουνε με μειωμένες απολαβές, ενώ την ίδια ώρα θα ενημερώσουν τους παίκτες που είναι εκτός πλάνων του Χρήστου Χαραλάμπους.

Ένας από αυτούς είναι και ο Χοσέ Ρομό. Μπορεί ο Βενεζουελάνος να έχει συμβόλαιο και για τη νέα σεζόν, όμως η προσφορά του από τον Ιανουάριο όταν και αποκτήθηκε, ήταν πενιχρή έως μηδαμινή και όπως είναι φυσιολογικό δεν υπολογίζεται από τον Κύπριο τεχνικό.

Από πλευράς ΑΕΛ, ενημέρωσαν τον εκπρόσωπο του ποδοσφαιριστή από την περασμένη εβδομάδα, ότι θα πρέπει να βρει ομάδα, ενώ παράλληλα θα γίνουν οι απαραίτητες επαφές για να βρεθεί η φόρμουλα και να λυθεί το συμβόλαιο του.

Σε καμία περίπτωση δεν μπόρεσε να δικαιώσει όσους τον επέλεξαν, αφού αν εξαιρέσει κανείς 1-2 αγώνες, στα υπόλοιπα ματς ήταν σχεδόν ανύπαρκτος και δεν αποτελούσε κίνδυνο για την αντίπαλη εστία όσες ευκαιρίες κι αν πήρε, είτε από τον Γιανέφσκι, είτε από τον Χαραλάμπους.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση