ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
16° Λευκωσία,
03 Δεκεμβρίου, 2021
sport fm - listen live

ΑΕΛ: «Ελπίζουμε η συνεργασία να κρατήσει πολλά χρόνια»

Παρουσίαση του μεγάλου χορηγού της

24sports team

info@24sports.com.cy

Τη έναρξη της χορηγικής συνεργασίας με την PariMatch παρουσίασε σε συνέντευξη Τύπου στο ξενοδοχείο «Four Season» η διοίκηση της ΑΕΛ. Αναλύθηκαν οι λεπτομέρειες της συμφωνίας και οι δύο πλευρές αναφέρθηκαν στα οφέλη της μεταξύ τους συνεργασίας. Να σημειώσουμε πως η συμφωνία είναι για ένα χρόνο.

«Καλωσορίζουμε την PariMatch στη μεγάλη γαλαζοκίτρινη οικογένεια. Η ΑΕΛ Ποδόσφαιρο, σήμερα Παρασκευή, παρουσίασε τον Νέο Μεγάλο της χορηγό, μέσα από Δημοσιογραφική Διάσκεψη που διοργάνωσε στους εκπροσώπους του τύπου. Παρών στην εκδήλωση ήταν ποδοσφαιριστές της ομάδας (Βοζίνια, Τεϊσέιρα, Αντωνίου, Μεντόγεβιτς) μας καθώς και ο προπονητής μας», τονίζεται σε ανάρτηση των γαλαζοκίτρινων.

Εκ μέρους της ΑΕΛ ο Θεόδωρος Αντωνίου είπε μεταξύ άλλων: «Ευελπιστούμε ότι αυτή η συνεργασία θα κρατήσει πολλά χρόνια. Θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για να είναι ικανοποιημένη η PariΜatch αλλά και ο κόσμος μας από αυτή την συνεργασία».

Στο πλαίσιο της παρουσίασης της συνεργασίας οι γαλαζοκίτρινοι ανακοίνωσαν και τη δημιουργία της εφαρμογής ΑΕΛ Yellow App. Όπως ανέφερε ο υπεύθυνος του τμήματος μάρκετινγκ, Πέτρος Γούλας, γίνονται οι προσπάθειες για να μπει η ΑΕΛ σε νέα εποχή και πιο επαγγελματικά «καλούπια» με την ολοκλήρωση του νέου γηπέδου στη Λεμεσό.

Με αυτό το application δίνεται η ευκαιρία στους οπαδούς της ΑΕΛ, όπως λέχθηκε να «κρατήσουν την ομάδα στα χέρια τους». Το ΑΕΛ Yellow App θα είναι διαθέσιμο σε Android και iOs συσκευές για να έχουν ενημέρωση επί 24ώρου βάσεως σε όλους τους τομείς που αφορούν την ομάδα της Λεμεσού. Η εταιρεία Hadjiyiannis είναι αυτή που βοήθησε στη δημιουργία του application.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

Τελικά... με VAR

Τελικά... με VAR

Περαιτέρω καθυστέρηση στη σέντρα, αλλά αν μη τι άλλο με VAR το ΑΕΛ-ΑΕΚ
 |  ΑΕΛ