ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
19° Λευκωσία,
29 Νοεμβρίου, 2021
sport fm - listen live

ΑΕΛ: Έκπτωση για εξέταση PCR στους κατόχους διαρκείας!

Σε συνεργασία με τα Tymvios Labs

24sports team

info@24sports.com.cy

Η ΑΕΛ σε συνεργασία με τα Κλινικά Χημεία TYMVIOS LABS, ανακοινώνει την προσφορά έκπτωσης για τεστ PCR, σε όλους τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας της ομάδας μας, καθώς και σε όσους εξασφαλίζουν εισιτήριο αγώνα, είτε για εντός, είτε για εκτός έδρας αγώνα, που θα αφορά σε κερκίδα που θα φιλοξενεί φιλάθλους της ομάδας , για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

Η διοίκηση της ΑΕΛ, με την συμβολή των TYMVIOS LABS παραχωρούν την εξέταση PCR, στα Κλινικά Χημεία της εταιρείας, σε τελικό αντίτιμο τα €15.

«Επιθυμούμε να ευχαριστήσουμε θερμά τα Κλινικά Χημεία TYMVIOS LABS, για την πολυετή συνεργασία με την ΑΕΛ Ποδόσφαιρο. Προσπάθεια μας μέσω της προσφοράς των 15€ να δοθεί η ευκαιρία σε όλους τους φιλάθλους μας, να έρθουν και να υποστηρίξουν την ομάδα μας, στην μεγάλη προσπάθεια που θα κάνει και στην φετινή αγωνιστική περίοδο. Όλοι ΜΑΖΙ, στην Ανατολική!», τονίζεται.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

  • Η προσφορά θα ισχύει με την παρουσίαση της κάρτας διαρκείας της ομάδας ή με την παρουσίαση του εισιτηρίου που θα αφορά σε αγώνα της ομάδας, στα Κλινικά Χημεία TYMVIOS LABS.
  • Απαραίτητη η προσκόμιση Πολιτικής Ταυτότητας
  • Τα ωράρια εξυπηρέτησης είναι 07:00-12:00 τις καθημερινές. Για πληροφορίες καλέστε στο 97638256. Οδός, Αγίας Φυλάξεως 137 Β.
  • Για την δικιά σας καλύτερη εξυπηρέτηση παρακαλούμε όπως προσέλθετε τουλάχιστον 24ωρες πριν απο την προγραμματισμένη ωρα του αγώνα

Ενημέρωση για την προσφορά στα Κλινικά Χημεία TYMVIOS LABS (Τηλ.: 77774400)».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

Τελικά... με VAR

Τελικά... με VAR

Περαιτέρω καθυστέρηση στη σέντρα, αλλά αν μη τι άλλο με VAR το ΑΕΛ-ΑΕΚ
 |  ΑΕΛ