ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΑΕΛ: Είπε… και αυτά που δεν είπε

Είναι πλέον ένα από τα πιο hot ονόματα και το γνωρίζει

Χρήστος Ζαβός

Χρήστος Ζαβός

Είναι πλέον ένα από τα πιο hot ονόματα προπονητών και μάλλον το γνωρίζει πολύ καλά. Εχθροί και φίλοι παραδέχονται πια το έργο του, αφού όντως ο Ντούσαν Κερκέζ δουλεύοντας υπό κάποιες συνθήκες μάλλον πιο υποτιμημένες απ’ ότι άλλοι συνάδελφοι του στις μεγάλες ομάδες, καταφέρνει να παρουσιάσει μια αξιοπρεπή ομάδα, ανταγωνιστική, αναδεικνύοντας μάλιστα τόσο τη συλλογική δουλειά που γίνεται όσο και μονάδες εντός του ρόστερ.

Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε ο Ντούσαν άρχισε να γίνεται μήλον της έριδος για πολλούς μάνατζερ, οποίοι εδώ και καιρό φλερτάρουν με τα δικαιώματα του.Πέραν των ατζέντηδων που έτσι και αλλιώς τρέχουν από πίσω, ο Κερκέζ χαίρει πια της εκτίμησης και πολλών παραγόντων από άλλες ομάδες και μάλιστα ισχυρούς.

Ο ίδιος πάντως κατά τη χθεσινή τηλεοπτική συνέντευξη του προσπάθησε μεν να διατηρήσει τις ισορροπίες από την άλλη όμως λίγο, πολύ έστειλε μήνυμα σε όλους ότι σε κάποια φάση θ’ αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, από τη στιγμή κιόλας που η ΑΕΛ δεν μπορεί να του προσφέρει κάτι παραπάνω.

Δεν θα μπορούσε να ήταν πιο ξεκάθαρος ως προς τις βλέψεις του αφού λίγο, πολύ δεν κρύφτηκε:

«Αν έχουμε πλάνο στην ΑΕΛ Θα μείνω. Αν όμως δεν μπορεί για οικονομικούς λόγους θα φύγω, είναι κατανοητό. Μου αρέσει το άγχος, είναι πρόκληση. Θέλω να πετύχω κάτι»… ανέφερε… και άντε να του πεις ότι έχει άδικο.

Προσωπική εκτίμηση είναι ότι ο Ντούσαν όντως θέλει να αποχωρήσει, αλλά θα θελήσει να το κάνει χωρίς να θίξει ή να προσβάλει οτιδήποτε έχει να κάνει με την ΑΕΛ. Τόσο τον πρόεδρο όσο και τον κόσμο της. Είναι όντως συναισθηματικά δεμένος με την ΑΕΛ που στο κάτω, κάτω είναι η ομάδα των παιδιών του. Από κει και πέρα όμως, κανείς δεν μπορεί να του στερήσει την όποια επιδίωξη ή να τον σταματήσει από το όποιο όνειρο.

Συνεπώς να φύγει τώρα τα Χριστούγεννα, βάζω στοίχημα πως όχι. Από το καλοκαίρι όμως και μετά και με την ΑΕΛ να βρίσκεται σ’ αυτό το επίπεδο, οικονομικά κυρίως αλλά και αγωνιστικά, μάλλον θα προτιμήσει να αποχωρήσει. Κύριος και κυρίως χωρίς να θίξει τον Αελισμό του, που χρόνια τώρα εκφράζει είτε ως παίκτης τότε, είτε ως φίλαθλος αργότερα, είτε ως προπονητής τώρα.

Οι πληροφορίες μας κιόλας αναφέρουν ότι πολλοί είναι αυτοί που τον περιμένουν με ανοιχτές αγκάλες. Στην εθνική Κύπρου τον σκέφτονται, στον ΑΠΟΕΛ επίσης… στο μέλλον είναι σίγουρο ότι θα προκύψουν και άλλες προτάσεις.

Με αυτά και με αυτά, εκτιμώντας τα δεδομένα δύσκολα θα αποχωρήσει φέτος και πολύ περισσότερο με άκομψο τρόπο. Άμα είναι θα γίνει το καλοκαίρι και αφού προσπαθήσει να εξηγήσει τους λόγους σε όλους όσους θεωρεί ότι πρέπει να το κάνει. Τον πρόεδρο δηλαδή που τον ανέδειξε ως κόουτς και τον κόσμο μετέπειτα.

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

ΑΕΛ: Κι όμως, δίνει κι αυξήσεις

ΑΕΛ: Κι όμως, δίνει κι αυξήσεις

Για μια εξάδα παικτών όχι μόνο δεν θα έχει «ψαλίδι», αλλά αντίθετα θα τους γίνει αύξηση στον μισθό τους
Δημήτρης Βρουλλίδης
 |  ΑΕΛ
ΑΕΛ: Κλείνει του Μαΐντεβατς

ΑΕΛ: Κλείνει του Μαΐντεβατς

Οι δυνατότητες του ποδοσφαιριστή είναι τέτοιες που μπορεί να αποτελέσει βασικό πυλώνα της επιθετικής γραμμής
24sports team
 |  ΑΕΛ
X