ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

ΑΕΛ: Έδειξαν την έξοδο στον Τόρες

Ενημερώθηκε ότι δεν υπολογίζεται για τη νέα χρονιά

24sports team

info@24sports.com.cy

Στο ψάξιμο για τον νέο σταθμό της καριέρας του βρίσκεται ο Μανουέλ Τόρες, που ενημερώθηκε από τους ιθύνοντες της ΑΕΛ ότι δεν είναι στα πλάνα της τεχνικής ηγεσίας για τη νέα σεζόν.

Το ενδεχόμενο να παραμείνει στην ομάδα και την επόμενη χρονιά δεν συγκέντρωνε εξ αρχής πολλές πιθανότητες παρά το γεγονός ότι διατηρεί συμβόλαιο. Πλέον, του έχει γνωστοποιηθεί από τους καθ' ύλην αρμοδίους ότι δεν βρίσκεται στα πλάνα του Σίλας για τη σεζόν που έρχεται και πως θα πρέπει να βρει άλλη ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του.

Ο Ισπανός διατηρεί συμβόλαιο με την ΑΕΛ μέχρι το καλοκαίρι του 2023, συνεπώς οι δύο πλευρές θα κάτσουν στο τραπέζι για να συζητήσουν τους όρους της πρόωρης διακοπής του.

Ο Τόρες προερχόταν από μια σεζόν με την πενιχρή συνεισφορά ένα γκολ και δύο ασίστ, κι αυτά στα τελικά στάδια, σε 31 συμμετοχές συνολικά, παρότι ένα χρόνο προηγουμένως ήταν από τους ακρογωνιαίους λίθους στην πρωταγωνιστική πορεία της ΑΕΛ την περίοδο 2020-21 με πέντε τέρματα και 13 τελικές πάσεις σε 32 εμφανίσεις στο πρωτάθλημα.

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση