ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΑΕΛ: Έβγαλε γούστα στο χορτάρι

Τα επιπλέον στοιχεία της νέας εποχής

Δημήτρης Χριστοφόρου

Δημήτρης Χριστοφόρου

dimis_r21@hotmail.com

Η νίκη είναι πάντα το πιο σημαντικό και αφού με την Καρμιώτισσα ήρθε, λες όλα καλά. Παρόλα αυτά, σηκώνει ανάλυσης η εικόνα και ο τρόπος που ήρθε το 3-1. Γιατί έδειξαν κάποιοι παίκτες γιατί αποκτήθηκαν και είδαμε και μερικά στοιχεία που ο Κέρκες ήθελε να προσθέσει.

Μέχρι τώρα η ΑΕΛ έδωσε τρεις αγώνες που συνοδεύονταν με το «πρέπει» της νίκης και τους κέρδισε. Έδωσε και ένα εκτός έδρας ντέρμπι που προβλημάτισε

Το πρώτο αφορά στα γκολ με σουτ εκτός περιοχής που πήρε από Ντανίλο και Τόρες. Στοιχείο απαραίτητο για ματς όπου ο αντίπαλος θα παίξει κλειστά. Αν ξέρει πως μπορείς να τον απειλήσεις από μακριά, υποχρεωτικά θα βγαίνει πιο ψηλά ανοίγοντας χώρους μέσα στην περιοχή. Σήμερα με αυτό τον τρόπο βρήκε τη λύση για να προηγηθεί και μετά να επανέλθει από την ισοφάριση.

Το δεύτερο σε αυτούς που σκόραραν. Ο Ντανίλο έχει σημασία να το κάνει αφού ο ρόλος του είναι του πιο επιτελικού από τους χαφ. Οι Μαέ και Τόρες έμειναν γιατί ο προπονητής στηρίζεται πάνω τους και δεν πήρε όσα θα ήθελε μέχρι τώρα. Πολύ καλή και η ασσίστ του Βέλγου στο γκολ του Ισπανού. Άσχημο νέο που μόλις σκόραρε βγήκε ο Τόρες. Ο Κέρκες μας είπε πως δεν είναι κάτι σοβαρό, όμως είναι το βασικό που τον κρατά πίσω οι τραυματισμοί και δε θες να το βλέπεις.

Καταγράφεται και η πρώτη ασσίστ του Ριέρα, πιο σημαντικό προσόν που έχει στο παιχνίδι του άρα κι αυτό το περιμένεις να συμβαίνει. Ο Παπαφώτης αποδεικνύει κάθε φορά που παίζει γιατί θα είναι βασικός και στο επόμενο ματς. Του πιστώθηκε κι αυτού ασσίστ στο πρώτο γκολ.

Βελτιωμένος και ο Μπουνόζα, θα ήταν και δύσκολο μετά τα όσα είδαμε στο ΓΣΠ, που ήρθε για βασικός και μέχρι να αποδειχθεί πως δεν πρέπει να είναι θα παίζει. Ας του δώσουμε το χρόνο του και σίγουρα είναι αλλιώς με τον Αντρέ δίπλα σου παρά με το Ράσο.

Μέχρι τώρα η ΑΕΛ έδωσε τρεις αγώνες που συνοδεύονταν με το «πρέπει» της νίκης και τους κέρδισε. Έδωσε και ένα εκτός έδρας ντέρμπι που προβλημάτισε. Το πρόσημο είναι θετικό αλλά τα δυο επόμενα με ΑΕΚ και Ομόνοια θα μας δείξουν πόσο μπορεί να κοντράρει για τα ψηλά.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X