ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΑΕΛ: Δράμα… δίχως τελειωμό

Μετά τον Απόλλωνα… τρίτωσε το κακό των αποτελεσμάτων

24sports team

info@24sports.com.cy

Κακά στραβά και ανάποδα μοιάζουν να είναι τα πράγματα στην ΑΕΛ αφού εδώ και καιρό τα δεδομένα την απομακρύνουν από τους στόχους που από μόνη της έθεσε η ομάδα του Κερκέζ.

Μετά το σπουδαίο διπλό μέσα στη Λάρνακα με την ΑΕΚ ακολούθησαν τρία ματς που τουλάχιστον κατά το ήμισυ φαίνεται να την βγάζουν εκτός του τελικού στόχου.

Αρχικά η ήττα από τον Ολυμπιακό με 4-2 στο Μακάρειο, στη συνέχεια ήρθε η απώλεια των βαθμών με τον Απόλλωνα και το κακό τρίτωσε με τον σημερινό αποκλεισμό από τους Λευκωσιάτες.

Το χειρότερο δε, πέραν δηλαδή των αποτελεσμάτων σε μια τόσο κρίσιμη χρονική περίοδο είναι και ο τρόπος που ήρθαν τα αποτελέσματα αφού τα προσωπικά λάθη κυρίως καθόρισαν την τύχη της ομάδας και κατ’ επέκταση μιας φοβερής χρονιάς που ξεκίνησε.
Για τα λάθη του ενός ή του άλλου, ενδεχομένως να μην έχει αξία να σταθούμε, αφού ο ίδιος ο Κερκέζ ξεκαθάρισε ότι όλοι κερδίζουν και όλοι χάνουν.

Πέραν των προσωπικών λαθών ίσως και της ατυχίας, είναι αλήθεια ότι η ομάδα έδειξε να δυσκολεύεται στην πίεση που επιφέρουν οι δύο διοργανώσεις με τα συνεχόμενα παιγνίδια.

Αυτό ακριβώς φόρτωσαν πολύ περισσότερο την ομάδα πέραν από του ψυχολογικού κομματιού και σωματικά αφού ιδιαίτερα σήμερα με τον Ολυμπιακό φάνηκε ξεκάθαρα ότι οι παίκτες είναι κουρασμένοι χωρίς τις ανάσες που χρειάζονται για τέτοια κρίσιμα ματς.

Το δράμα των τελευταίων ημερών ενδεχομένως να συνεχιστεί ή ακόμη και να σταματήσει ανάλογα με το αποτέλεσμα που θα επιφέρει στο επόμενο ματς με την Ομόνοια στο ΓΣΠ την ερχόμενη Δευτέρα όπου και θα διασαφηνιστεί αν θα παραμένει ζωντανή στον στόχο της για το φετινό πρωτάθλημα

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

ΑΕΛ: Όλα... υπέρ του!

ΑΕΛ: Όλα... υπέρ του!

Με «γεμάτη» σεζόν και με εμπειρία πάει στην ομάδα της Λεμεσού ο Ρέϊνολτς
24sports team
 |  ΑΕΛ