ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

ΑΕΛ: Διαφορετικά τα δεδομένα σε σχέση με πέρσι

Ήδη ξεκίνησαν τα σενάρια για τους ποδοσφαιριστές που θα αποχαιρετήσουν με το τέλος της χρονιάς

Εύη Χριστοδούλου

Σε μια ομάδα όπως είναι η ΑΕΛ όπου έκανε μια πολύ κακή σεζόν, είναι απόλυτα φυσιολογικό να υπάρξουν πολλές αλλαγές στο ρόστερ το καλοκαίρι. Η αλήθεια είναι, ότι τα τελευταία χρόνια φόρεσαν τη φανέλα της ομάδας ποδοσφαιριστές οι οποίοι δεν είχαν την ποιότητα για κάτι περισσότερο. Ποδοσφαιριστές οι οποίοι περισσότερο εκνευρισμό προκαλούσαν στον κόσμο όταν αγωνίζονταν, παρά βοηθούσαν την ομάδα.

Το περασμένο καλοκαίρι το Δ.Σ. του Σωματείου, βρήκε μια ομάδα με αρκετά… συμβόλαια και για τη νέα χρονιά, και λόγω της οικονομικής κατάστασης δεν μπορούσε να κάνει πολλά όσο αφορά τις αποχωρήσεις. Έγινε μια μεγάλη προσπάθεια και έγιναν αναπροσαρμογές στα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών, γλυτώνοντας ένα μεγάλο χρηματικό ποσό στην ομάδα.

Φέτος τα πράγματα είναι διαφορετικά. Πολλά είναι τα συμβόλαια που λήγουν και προφανώς δεν πρόκειται να ανανεωθούν αν όχι όλα, τα περισσότερα, αφού πρόκειται για ποδοσφαιριστές οι οποίοι όχι μόνο δεν βοήθησαν να είναι καλύτερη η φετινή χρονιά, αλλά ήταν και απογοητευτικοί.

Ήδη ξεκίνησαν τα σενάρια για τους ποδοσφαιριστές που θα αποχαιρετήσουν με το τέλος της χρονιάς, αφού πέρα από αυτούς που λήγουν τα συμβόλαια τους, θα γίνουν και κάποιες λύσεις συμβολαίων με ποδοσφαιριστές οι οποίοι δεσμεύονται και για τη νέα χρονιά.

Φυσικά πολλά θα εξαρτηθούν από το οικονομικό, αλλά πλέον τα δεδομένα είναι διαφορετικά στην ΑΕΛ. Υπάρχει περισσότερη ευελιξία ώστε να γίνουν οι απαραίτητες κινήσεις για να μπορέσει να είναι μια ανταγωνιστική ομάδα με τη νέα χρονιά.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση