ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

ΑΕΛ: Δεν προχωρά με Ιωαννίδη αλλά...

Ο κ. Ιωαννίδης δεν ηγηθεί συνδυασμού για την προεδρία του σωματείου όμως υπάρχει ενδιαφέρον και από άλλους

Οι εξελίξεις τρέχουν στο σωματείο της ΑΕΛ και είναι μάλιστα και ραγδαίες. Τις τελευταίες μέρες είδε το φως τη δημοσιότητα το όνομα του Άκη Ιωαννίδη, πρώην μέλος του Δ.Σ. ενώ υπήρξε και εκπρόσωπος τύπου. Ο Άκης Ιωαννίδης είναι γνωστός στρατιώτης της ΑΕΛ, και πάντα δούλευε και δουλεύει για την ενότητα στις τάξεις του συλλόγου. Η απόφαση του όμως είναι αρνητική και δεν θα ηγηθεί συνδυασμού για την προεδρία του σωματείου.

Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις κατά το προσεχές διάστημα είναι ο μεγαλύτερος βραχνάς. Ο κ. Ιωαννίδης ήταν και θα είναι όμως δίπλα στην ΑΕΛ και με τον δικό του τρόπο θα βοηθά το σωματείο. Έτσι πλέον το κεφάλαιο αυτό φαίνεται πως έχει κλείσει για την ΑΕΛ και αυτό σημαίνει ουσιαστικά πως πρέπει να βρεθεί άλλος συνδυασμός.

Τις τελευταίες ώρες όμως φαίνεται πως ετοιμάζεται και άλλος συνδυασμός. Ένας συνδυασμός που έχει στόχο την ενότητα και φυσικά να οδηγήσει την ΑΕΛ ψηλά. Το σωματείο της ΑΕΛ έχει ανάγκη από ενότητα και το πιο σημαντικό είναι πως όλοι όσοι το ψάχνουν και ασχολούνται με την ΑΕΛ γνωρίζουν αυτό το στοιχείο, επενδύουν σε αυτό και θέλουν να δουλέψουν πάνω του.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

ΑΕΛ: Ξενέρωμα…

ΑΕΛ: Ξενέρωμα…

Και να ήταν μόνο αυτό; Τρως το γκολ και δεν βλέπω ν’ αλλάζουν κάπως τα πράγματα. Δηλαδή αυτό που λέμε plan B, ούτε για δείγμα. ...
Χρίστος Ζαβός
 |  ΑΕΛ
ΑΕΛ: Κοντά σε Ράιαν Μάε

ΑΕΛ: Κοντά σε Ράιαν Μάε

Πάνε να κλείσουν άλλη μια μεταγραφή οι «γαλαζοκίτρινοι» της Λεμεσού, πριν τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου
 |  ΑΕΛ
X