ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

ΑΕΛ: Δεν έχει περιθώρια

Ο Τόνι Κόσκελα καλείται να βρει τον τρόπο να πάρει η ομάδα του το τρίποντο

Εύη Χριστοδούλου

Την προετοιμασία της για το αυριανό παιχνίδι απέναντι στη Δόξα ολοκληρώνει σήμερα η ΑΕΛ. Έχει μπροστά της ένα παιχνίδι που μοναδικός και αδιαπραγμάτευτος στόχος είναι η νίκη. Δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια λάθους για τους γαλαζοκίτρινους. Επιβάλλεται να επιστρέψουν στα νικηφόρα αποτελέσματα μετά από τρεις συνεχόμενες ήττες για να μην γίνει ακόμη πιο δύσκολη η κατάσταση στην ομάδα.

Αυτές τις μέρες έγιναν διάφορες ενέργειες σε μια προσπάθεια να αλλάξουν τα πράγματα, τόσο με τη συνάντηση μεταξύ προέδρου και προπονητή, όσο και με την επίσκεψη του ΣΥ.Φ.ΑΕΛ στην προπόνηση που έφερε τους πάντες προ των ευθυνών τους.

Ο κόσμος της ομάδας περιμένει άμεση ανάκαμψη, και έστειλε το μήνυμα προς όλες τις κατευθύνσεις. Η στήριξη τους στο ποδοσφαιρικό τμήμα είναι δεδομένη, όμως θα πρέπει και οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές να δείξουν ένα αλλαγμένο πρόσωπο.

Ο Τόνι Κόσκελα, καλείται να βρει τον τρόπο να πάρει η ομάδα του το τρίποντο στο αυριανό παιχνίδι για να επιστρέψουν στα χαμόγελα. Το βαρύ κλίμα που επικρατεί θα αλλάξει μόνο με καλά αποτελέσματα και εμφανίσεις και το ξέρουν όλοι αυτό.

Γι’ αυτό το λόγο, άπαντες θα πρέπει να δώσουν ότι έχουν και δεν έχουν στο αυριανό παιχνίδι απέναντι στην ουραγό της βαθμολογίας, ώστε να πάρουν το τρίποντο.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο Φινλανδός προπονητής δεν θα έχει στη διάθεση του τον τραυματία Μόρσεϊ και τον τιμωρημένο Χέντι, ενώ επιστρέφουν οι Φραντζής και Τσούκα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

ΑΕΛ: Κρατά την αντίδραση

ΑΕΛ: Κρατά την αντίδραση

Ο Κύπριος τεχνικός κρατά την αντίδραση της ομάδας του και το γεγονός ότι δεν τα παράτησε μέχρι το τελικό σφύριγμα
Εύη Χριστοδούλου
 |  ΑΕΛ