ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

ΑΕΛ: Ας αρχίσει η κουβέντα

Να γίνει η επαφή κι ας μην έχει αποτέλεσμα

Δημήτρης Βρουλλίδης

Όπου να ‘σαι βγάλαμε και τον Φλεβάρη κι η σεζόν μπαίνει για τα καλά στην τελική της ευθεία. Είμαστε προ των πυλών των πλέι οφ στο πρωτάθλημα, φτάσαμε και στην τετράδα του κυπέλλου κι η ΑΕΛ διεκδικεί πράγματα και στους δύο θεσμούς.

Τα σοβαρά ανοιχτά μέτωπα, ωστόσο, δεν έχουν να κάνουν μόνο με τους επί χόρτου στόχους της χρονιάς που διανύουμε. Αφορούν και στο μέλλον του καπετάνιου που, παρά τα χίλια μύρια κύματα, της έδωσε και φέτος ρότα προς τη διεκδίκησή τους.

Το συμβόλαιο του Ντούσαν Κέρκεζ με την ΑΕΛ τελειώνει το καλοκαίρι που μας έρχεται και ως τώρα δεν έγινε καμία κουβέντα για την ανανέωσή του. Ο ίδιος λέει ότι δεν ανησυχεί. Στην ιεραρχία των σκέψεών του προηγούνται άλλα. Ο «τελικός» με την Άχνα για την εξάδα που, ακόμα κι αν δεν εξαργυρωθεί με ευρωπαϊκό εισιτήριο μέσω πρωταθλήματος, αν μη τι άλλο θα αποτρέψει μεγάλη ταλαιπωρία ψυχής και σώματος στο γκρουπ των βασάνων, τα λεμεσιανά ντέρμπι για το κύπελλο, τέτοια πράγματα.

Όσο πλησιάζει ο Μάης, ωστόσο, το ζήτημα φυσιολογικά θα αρχίσει να μετακινείται από το πίσω μέρος του μυαλού προς τα εμπρός. Όπως κάθε επαγγελματίας έτσι και ο κόουτς, σε κάποια στιγμή θα αρχίσει να σκέφτεται το μέλλον του. Ειδικά αν, ο μη γένοιτο, η ομάδα δει το τρένο της Ευρώπης να απομακρύνεται και να σβήνει στον ορίζοντα, βγει κι απ’ το κύπελλο και μείνει δίχως στόχους. Σ’ αυτή την περίπτωση, όσο βαθμό αφοσίωσης και να ‘χεις, το θέμα αυτό θα γινόταν προτεραιότητα για τον καθένα από εμάς και θα τον έκανε να αρχίσει να ψάχνεται για τη συνέχεια της σταδιοδρομίας, της καριέρας, της ζωής του.

Τα όσα τον συνδέουν με την ΑΕΛ κάνουν τη μεταξύ τους σχέση πολύ ιδιαίτερη. Ο Ντούσαν δεν είναι απλώς ένας πρώην παίκτης που έλαχε να γίνει και προπονητής της. Είναι μέλος της οικογένειάς της, κομμάτι της ιστορίας της. Κυρίως, ωστόσο, κι αυτό είναι που έχει ουσιαστική σημασία, είναι ο άνθρωπος που έχει καταφέρει να διαχειριστεί μια κατάσταση γεμάτη προβλήματα, που θα έκανε πολλούς να πηδήξουν από το καράβι με καθαρή συνείδηση και χωρίς ενδοιασμούς, όχι φυτοζωώντας απλώς αλλά φέρνοντας επιτυχίες.

Αυτός είναι κι ο λόγος για τον οποίο η ΑΕΛ, μέσα στα προβλήματά της, αξίζει να του δώσει αυτά που ζητά για να θέσει υλοποιήσιμους στόχους, προσπαθώντας να τον κρατήσει στο πηδάλιο και καλό θα ήταν η διαδικασία αυτή να αρχίσει σύντομα. Κι αν ο ίδιος προτιμά να περιμένει για να δει τι άλλες επιλογές θα έχει και κρίνει τελικά πως ο κύκλος έκλεισε, επιλέγοντας να πάει να βρει αλλού την τύχη του, να πάει με την ευχή της. 

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

O Μποντούροβ με τη φανέλα της εθνικής Βουλγαρίας

ΑΕΛ: Το κασέ του Μποντούροβ

Τόσα προνοούσε το συμβόλαιο που είχε ο φερόμενος μεταγραφικός στόχος του Κέρκεζ με την ομάδα του Ιράν, από την οποία μένει ...
Δημήτρης Βρουλλίδης
 |  ΑΕΛ
X