ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΑΕΛ: «Δεν ανησυχούμε για το εμπάργκο»

Δηλώσεις της επί του τύπου εκπρόσωπου της ΑΕΛ

24sports team

info@24sports.com.cy

Τρέχουν οι εξελίξεις στον προγραμματισμό της ΑΕΛ, με τον Ντούσαν Κέρκεζ και τους συνεργάτες του να αξιολογούν περιπτώσεις ώστε να ενισχύσουν την ομάδα. Στο πλαίσιο αυτό η επί του τύπου εκπρόσωπος της ΑΕΛ, Αριάδνη Γενεθλίου, παραχώρησε δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και την εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» με τους Δημήτρη Χριστοφόρου και Ονησίφορο Σταύρου.

Τα κυριότερα σημεία:

Για τη νέα σεζόν: «Μπαίνουμε σε προπονήσεις και είμαστε χαρούμενοι που θα νιώσουμε το συναίσθημα του ποδοσφαίρου γιατί μέχρι τώρα μόνο στη θεωρία λέγαμε. Ο προπονητής μας μαζί με τους συνεργάτες του και τη βοήθεια της διοίκησης και του Θεόδωρου Αντωνίου, έχουν ως στόχο να κτίσουν μια ομάδα που θα παλεύει για τίτλους».

Για τους παίκτες που ακόμη δεν ήρθαν στην Κύπρο: «Απ’ τη δική μας τη μεριά εξασφαλίσαμε όλα τα απαιτούμενα έγγραφα για τους ποδοσφαιριστές μας στο εξωτερικό. Είμαστε σε αναμονή ώστε να επιστρέψουν όλοι μέχρι και το βασικό στάδιο της προετοιμασίας».

Για τον Ντανίλο: «Δεν ήρθε ακόμη στην Κύπρο και σε λίγες μέρες θα έρθει για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και αν είναι έτοιμος θα ενταχθεί κανονικά στις προπονήσεις».

Για τον Γερολέμου και τον Αντωνίου: «Έχει γίνει αρκετή συζήτηση σε αυτό το κομμάτι. Το είπαμε εξ αρχής είναι δικά μας παιδιά. Θέλαμε να συνεχίσουμε μαζί και η προσφορά ήταν πολύ καλή».

Για το εμπάργκο μεταγραφών: «Είναι ένα κομμάτι το οποίο δεν συντρέχει κανένας λόγος ανησυχίας. Έχουν γίνει κάποιες κινήσεις και θα λήξει πολύ σύντομα».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

Πανηγυρική στιγμή από το πρόσφατο φιλικό με τη Δόξα. Φωτογραφία από την επίσημη σελίδα της ΑΕΛ στο facebook

ΑΕΛ: Πήρε σχήμα

Με τον Σάντος καλύφθηκαν όλες οι προτεραιότητες και το ρόστερ πήρε σχήμα
Δημήτρης Βρουλλίδης
 |  ΑΕΛ
X