ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΑΕΛ: Βλέπει σκοπιμότητα

Όσο αφορά τη στάση της Αστυνομίας

Συνεχίζεται ο απόηχος του λεμεσιανού ντέρμπι της περασμένης Κυριακής που δεν άρχισε ποτέ.

Η ΑΕΛ εξέδωσε νέα ανακοίνωση την Τρίτη με την οποία βάλλει κατά της Αστυνομίας, καταλογίζοντας σκοπιμότητα από την πλευρά της με στόχο να επιβληθεί η απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων.

Παράλληλα, οι «γαλαζοκίτρινοι» εκφράζουν το παράπονό τους για το γεγονός ότι η Αστυνομία δημοσίευσε φωτογραφίες και βίντεο μόνο από την Ανατολική, ζητώντας ίση μεταχείριση από όλες τις αρμόδιες αρχές.

Όπως αναφέρει στην ανακοίνωση της η ΑΕΛ, κατέχει φωτογραφικό υλικό με κροτίδες, φωτοβολίδες, πέτρες, και άλλα επικίνδυνα αντικείμενα υπήρχαν στην κερκίδα του Απόλλωνα, τις οποίες αναμένεται να χρησιμοποιήσει στη δικαστική μάχη.

Η ΑΕΛ σημειώνει ότι η απόφαση της Αστυνομίας να μην παρέχει ασφάλεια στον διαιτητή του αγώνα ήταν λανθασμένη και ατεκμηρίωτη, υποστηρίζοντας ότι κρύβονται άλλες προθέσεις από πίσω.

Οι «γαλαζοκίτρινοι» θα διεκδικήσουν τη διεξαγωγή του αγώνα, παραθέτοντας όλα τα στοιχεία που έχουν ενώπιον τους, με την απόφαση για την τύχη του ντέρμπι να λαμβάνεται από τον Αθλητικό Δικαστή την ερχόμενη Τετάρτη.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση