ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΑΕΛ: Αυτά τα… λάθη

Ήταν αυτό που λέμε η «κακιά μέρα»

Η ΑΕΛ δεν τα κατάφερε να φύγει με θετικό αποτέλεσμα απ’ το «Αντώνης Παπαδόπουλος» και γνώρισε την ήττα με 2-0 απ’ την Ανόρθωση. Η ομάδα του Ντούσαν Κέρκες βρέθηκε σε μέτρια βραδιά μιας και σε καμιά στιγμή του αγώνα δεν κατάφερε να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του αγώνα.

Σύμφωνα και με τα στατιστικά του αγώνα η ΑΕΛ είχε συνολικά τρεις τελικές στον στόχο. Αριθμός που σαφώς και δεν ικανοποιεί αν θες να κτυπήσεις ένα ντέρμπι. Γενικότερα αυτό που έλειψε απ’ τους παίκτες του Ντούσαν Κέρκες ήταν κοινός το «νεύρο». Αυτό το πάθος, τη δίψα, την ένταση που χρειάζεσαι σε ένα ντέρμπι αν θες να το πάρεις.

Πέραν όμως του πιο πάνω, στο σημερινό αγώνα οι παίκτες της ΑΕΛ έκαναν πολλά λάθη. Δεν ήταν μόνο το δεύτερο τέρμα της Ανόρθωσης που ήρθε από λάθος του Ράσο. Υπήρξαν πολλές ακόμη περιπτώσεις που οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ έκαναν εύκολα λάθη. Απ’ τον Μηνά Αντωνίου, στον Αβραάμ, τον Μαέ και γενικότερα λάθος μπορούμε να βρούμε σχεδόν από κάθε παίκτη των «Λεόντων». Και στα ντέρμπι τα λάθη τα πληρώνεις, κάτι που έμαθε σήμερα η ΑΕΛ. 

Ήταν αυτό που λέμε η κακιά μέρα. Όλοι την δικαιούνται, όμως η συνέπεια είναι η ήττα. Και γι’ αυτό τώρα το συγκεκριμένο παιχνίδι πρέπει να αποτελέσει μάθημα για την ΑΕΛ. Όλοι στην Λεμεσιανή ομάδα πρέπει να κάνουν την αυτοκριτική τους για το σημερινό παιχνίδι και να προχωρήσουν μπροστά. Δεν υπάρχει άλλη επιλογή.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X