ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΑΕΛ: Αύριο του Γκαστανιάγα

Στο 47' του χθεσινό αγώνα αναγκάστηκε να περάσει εκτός

Για δεύτερη σερί σεζόν η ΑΕΛ παίρνει εισιτήριο για τα ημιτελικά του κυπέλλου καθώς το 1-1 του χθεσινό αγώνα στην «Αρένα» της έδωσε την πρόκριση. Βέβαια δεν έλειψαν τα προβλήματα καθώς στο 47’ του αγώνα ο Ντούσαν Κέρκεζ είδε τον Ιόν Γκαστανιάγα να μην μπορεί να συνεχίσει και να αποχωρεί απ’ τον αγώνα.

Ο ποδοσφαιριστής το τελευταίο διάστημα ταλαιπωρήθηκε αρκετά απ’ τους τραυματισμούς. Θυμίζουμε πως είχε πρόβλημα το οποίο τον κράτησε εκτός στον αγώνα με την Ομόνοια και έκανε αγώνα δρόμου για το χθεσινό παιχνίδι.

Τα κατάφερε, έσφιξε τα δόντια και ξεκίνησε τον αγώνα, όμως στο 47’ πέρασε εκτός. Φάνηκε και δια γυμνού οφθαλμού πως ο ποδοσφαιριστής είχε μια μικροενόχληση και δεν μπορούσε να βγάλει την απαραίτητη ένταση στο γήπεδο.

Από εκεί πέρα ο ποδοσφαιριστής θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και αύριο θα έχουμε τα νεότερα για την κατάσταση του. Ο τραυματισμός του δεν δείχνει τόσο σοβαρός όμως κατά πάσα πιθανότητα θα χάσει τον αγώνα με τον Ολυμπιακό. Τα νεότερα φυσικά θα βγουν μόνο όταν ολοκληρωθούν οι ιατρικές εξετάσεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X