ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΑΕΛ: Αύριο η γενική συνέλευση του σωματείου

Στις 18:30 στην αίθουσα St. George

Με ανακοίνωσή της η ΑΕΛ υπενθυμίζει τα μέλη του συλλόγου για την αυριανή τακτική Γενική Συνέλευση που θα λάβει χώρα στην αίθουσα St. George στις 18:30.

Η επίσημη ενημέρωση:

«Με την παρούσα υπενθυμίζουμε στα μέλη του Σωματείου μας για την προγραμματισμένη στις 13/09/2019 τακτική γενική συνέλευση που θα λάβει χώρα στην αίθουσα St. George παραπλεύρως του γηπέδου Νίκος Σολομωνίδης στις 18:30.

Προς αποφυγή ταλαιπωρίας παρακαλούμε όπως τα μέλη που επιθυμούν να παραστούν στην συνέλευση, διευθετήσουν έγκαιρα τις συνδρομές τους επικοινωνώντας στο τηλέφωνο 99402170. Η πληρωμές μπορούν να γίνουν και κατά την πιο πάνω ημερομηνία πριν την ώρα της συνέλευσης στο κλιμάκιο που θα βρίσκεται στο χώρο της συνέλευσης προς τούτο.

Επίσης για άτομα που θέλουν να εγγραφούν ως νέα μέλη και να παραστούν στη συνέλευση θα μπορούν να εγγραφούν στο κλιμάκιο που θα βρίσκεται στο χώρο της συνέλευσης πληρώνοντας το 50% της συνδρομής της κατηγορίας μέλους που επιθυμούν εκτός της κατηγορίας “Lion” όπου θα πρέπει να πληρωθεί όλο το ποσό της κατηγορίας μέλους.

Με εκτίμηση,

Δ.Σ. Σωματείου Α.Ε.Λ».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X