ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΑΕΛ, Απόλλων: Έδωσαν χέρια στα 1300

Τόσα εισιτήρια θα δίνουν στους οπαδούς της τυπικά φιλοξενούμενης ομάδας, στις μεταξύ τους αναμετρήσεις

Γιώργος Παττίχης

Γιώργος Παττίχης

pattichis@sppmedia.com

Την Τετάρτη 11 Ιανουαρίου (19:00), θα διεξαχθεί στο νέο γήπεδο Λεμεσού στο Κολόσσι, «Στάδιο Αλφαμέγα», το λεμεσιανό ντέρμπι ΑΕΛ – Απόλλων για την Β’ φάση του Κυπέλλου Coca – Cola, Α’ - Β’ Κατηγορίας.

Με τα σημερινά βαθμολογικά (και όχι μόνο) δεδομένα, είναι δύσκολο για τον Απόλλωνα (28 βαθμούς) και σχεδόν ανέφικτο για την ΑΕΛ (22 βαθμούς) για ένα (από τα 3) ευρωπαϊκά εισιτήρια μέσω του πρωταθλήματος και η αναμέτρηση τους την ερχόμενη Τετάρτη, έχει πολύ μεγάλη σημασία.

Αναμένεται λοιπόν πολύ μεγάλη κοσμοσυρροή, που πιθανόν να ξεπεράσει τις 9 χιλιάδες. Υπενθυμίζουμε ότι η συνολική χωρητικότητα του «Στάδιο Αλφαμέγα», είναι 10,800 θεατές.

Περισσότεροι από 8 χιλιάδες

Η ΑΕΛ ως γηπεδούχος θα έχει τις τρεις κερκίδες, δηλαδή την Δυτική – κεντρική, την ανατολική και το νότιο πέταλο. Οι «γαλαζοκίτρινοι» έχουν διαθέσει 4,400 εισιτήρια διαρκείας και αναμένουν τουλάχιστον ότι συνολικά 8 χιλιάδες οπαδοί τους θα βρεθούν στο πλευρό της ομάδας τους για να την ωθήσουν στη νίκη – πρόκριση.

1300 εισιτήρια για το βόρειο πέταλο

Οι οπαδοί του Απόλλωνα θα πάρουν 1300 εισιτήρια τα οποία αναμένεται να εξαντλήσουν μέσα σε λίγες ώρες. Να σημειώσουμε εδώ ότι συμφωνήθηκε να δίνουν, στους μεταξύ τους αγώνες, 1300 εισιτήρια για την τυπικά φιλοξενούμενη ομάδα, παρά το ότι η χωρητικότητα του πετάλου είναι στις 2 χιλιάδες θεατές.

Στους αγώνες της ΑΕΛ και του Απόλλωνα, κόντρα σε άλλες ομάδες, θα δίνουν μόνο 900 – 1000 εισιτήρια, δηλαδή κοντά στο 10% που προνοεί η προκήρυξη του πρωταθλήματος.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση