ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΑΕΛ: Από... της Πάσος τα δόντια

Οι Πορτογάλοι ήθελαν να κρατήσουν τον Μπρούνο Σάντος, αλλά...

Δημήτρης Βρουλλίδης

Δημήτρης Βρουλλίδης

Με… σάμπα ξεκίνησε να κλείνει τις βασικές εκκρεμότητες στο ρόστερ της και σε ανάλογους ρυθμούς τις ολοκλήρωσε. Μετά τον Έουλερ, που ήρθε (δεύτερος χρονικά μετά τον Παπαφώτη) για να την ενισχύσει στα αριστερά, η ΑΕΛ επέμεινε… βραζιλιάνικα και για το δεξί άκρο της άμυνας, βρίσκοντας αυτό που έψαχνε στο πρόσωπο του Μπρούνο Σάντος.

Ο Βραζιλιάνος προτίμησε να πει το «ναι» στην πρόταση της ΑΕΛ και να αλλάξει παραστάσεις παρά την επιθυμία της Πάσος Φερέιρα, (η οποία, παρεμπιπτόντως, κλείδωσε την παραμονή της στη μεγάλη κατηγορία της Πορτογαλίας για πέμπτη φορά στις τελευταίες έξι σεζόν), τη φανέλα της οποίας φορούσε από το 2015, να τον κρατήσει.

Και γιατί να μην το θέλει, άλλωστε; Στα πέντε χρόνια που έπαιζε στην Πάσος, ο Σάντος ήταν βασικό της στέλεχος καταγράφοντας 116 συμμετοχές. Αν και ακραίος μπακ, δε, πέτυχε τέσσερα γκολ (σκοράροντας, άμα λάχει, αφού ντριμπλάρει δύο αμυντικούς, από δύο φορές τον καθένα, μετά από επελάσεις από αριστερά) και μοίρασε εννέα ασσίστ σε αυτό το διάστημα.

Η προσπάθεια της Πάσος να τον «δέσει» είχε ξεκινήσει από τον Μάιο. Σύμφωνα, μάλιστα, με την έγκριτη A Bola, οι δύο πλευρές είχαν φτάσει τότε πολύ κοντά σε συμφωνία, χωρίς όμως να πέσουν τελικά οι υπογραφές. Ακόμα και την υστάτη, ωστόσο, η Πάσος φερόταν διατεθειμένη να... παίξει ρέστα για να κρατήσει τον Βραζιλιάνο. Δύο μόλις μέρες πριν «σκάσει» η ανακοίνωση της ΑΕΛ, είχε γραφτεί (ξανά στην Α Bola) πως η Πάσος θα έκανε μια δεύτερη προσπάθεια για να τον πείσει να μείνει.

Οι πορτογαλικές προσπάθειες, ωστόσο, έπεσαν στο κενό. Η ΑΕΛ έκανε τις κινήσεις της και έπεισε τον Μπρούνο Σάντος να την προτιμήσει και να αφήνοντας μετά από εφτά χρόνια την ιβηρική, μετακομίζοντας στα μέρη μας για μια νέα πρόκληση.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X