ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΑΕΛ: Από εβδομάδας στο ψητό…

Απ’ το θεμελιώδης κεφάλαιο του προπονητή, στις αποχωρήσεις και τις μεταγραφές

Και αφού η διοίκηση της ΑΕΛ τα βρήκε με τους ποδοσφαιριστές στο οικονομικό κομμάτι, πλέον οι «Λέοντες» βλέπουν την επόμενη μέρα και τον προγραμματισμό. Η δε εβδομάδα που έρχεται αναμένεται να έχει μπόλικο χρώμα ΑΕΛ, μιας και οι εξελίξεις θα είναι ουσιαστικές και δεν αποκλείεται να έχουμε τις πρώτες ανακοινώσεις.

Όπως σημειώσαμε και χθες σε ρεπορτάζ μας, ο Ντούσαν Κέρκες και ο Ανδρέας Σοφοκλέους θα έχουν ραντεβού μέσα στην εβδομάδα ώστε να συζητήσουν την πιθανότητα να συνεχίσουν και του χρόνου μαζί. Η σχέση των δυο πλευρών είναι άριστη και είναι αμφότεροι ικανοποιημένοι, όμως μέχρι να μπουν υπογραφές κανείς δεν μπορεί να πει πως 100% έχει κλείσει το θέμα.

Πέραν του θεμελιώδες κεφαλαίου του προπονητή, στο μενού υπάρχουν και οι αποχωρήσεις. Αγκάνοβιτς και Χουράδο είναι δυο ποδοσφαιριστές που πολύ δύσκολα θα συνεχίσουν στους «Λέοντες». Φαίνεται πως ο κύκλος τους έχει κλείσει και θα είναι έκπληξη αν απ’ τον Σεπτέμβρη φοράνε πάλι την φανέλα της ΑΕΛ.

Στο κεφάλαιο των μεταγραφών οι πληροφορίες θέλουν την πρώτη να αφορά τον Αγγελή, ο οποίος θα αγωνιζόταν με τα χρώματα της ΑΕΛ απ’ τον Γενάρη αν έδινε το ΟΚ η ΕΝΠ (κάτι που δεν έγινε και τώρα ο παίκτης θα ενταχθεί και επίσημα στο ρόστερ των «Λεόντων»). Ανοικτό και σε αρκετά προχωρημένο στάδιο είναι η περίπτωση Παπαφώτη. Ο ποδοσφαιριστής βλέπει με καλό μάτι την πρόταση και μόλις αφότου ξεκαθαρίσει πρώτα το κεφάλαιο προπονητής θα πάρει σειρά.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

ΑΕΛ: Στόπερ για το «μέτωπο»

ΑΕΛ: Στόπερ για το «μέτωπο»

Ο κεντρικός αμυντικός είναι στις προτεραιότητες και τα «θέλω» της ομάδας απ' αυτόν γνωστά
Δημήτρης Βρουλλίδης
 |  ΑΕΛ
X