ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

ΑΕΛ: Αντί για καλοκαίρι, χειμώνα

Το όνομα του Πάντιτς δεν μπήκε τώρα στο μπλοκάκι του Κέρκεζ

Δημήτρης Βρουλλίδης

Δημήτρης Βρουλλίδης

Με όλο τον σεβασμό στην ομάδα της Κατωκοπιάς, ένας παίκτης με αυτό το βιογραφικό και στα 28 του μόνο περαστικός θα μπορούσε να είναι απ' εκεί. Η Δόξα εκμεταλλεύτηκε τη συγκυρία και, προφανώς, τις διασυνδέσεις του προέδρου της στον κόσμο των ατζέντηδων για να τον φέρει στην Κύπρο, ενώ ο ίδιος βρήκε την ευκαιρία να βάλει στα πόδια του τα αγωνιστικά λεπτά που τόσο είχε ανάγκη μετά την πολύμηνη αποχή του από την αγωνιστική δράση.

Και τώρα, μετά τη win-win κατάσταση των πρώτων μηνών της σεζόν, ο Αλεκσάνταρ Πάντιτς ετοιμάζεται να ανοίξει τα φτερά του και να πετάξει προς μια φωλιά που θα ταιριάζει περισσότερο στο γκλαμουράτο προφίλ του.

Το κατά πόσον αυτή θα έχει γαλαζοκίτρινο ή κιτρινοπράσινο ντεκόρ ο χρόνος θα το δείξει. Τόσο η ΑΕΛ όσο και η ΑΕΚ γλυκοιτάζουν και... λιγουρεύονται τον Σέρβο στόπερ με τη θητεία στους πιο πετυχημένους συλλόγους της Σερβίας και της Ουκρανίας και τις παραστάσεις στη, για πολλούς, κορυφαία λίγκα στον πλανήτη, ενώ ο ίδιος περιμένει προτάσεις για να αποφασίσει ποια μνηστή θε να διαλέξει.

Στο μπλοκάκι του Κέρκεζ, πάντως, δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπει κανείς να αναγράφεται το ονοματεπώνυμο του Σέρβου. Ο Πάντιτς είχε προταθεί στην ΑΕΛ και αξιολογήθηκε από τον προπονητή της και το καλοκαίρι που μας πέρασε, όταν ήταν ξανά στο ψάξιμο για έναν στόπερ που θα ερχόταν για να ανεβάσει επίπεδο την οπισθοφυλακή.

Τότε, ωστόσο, πέραν από ηγέτη, τον ήθελε κι αριστεροπόδαρο. Έτσι, πιθανόν και σε συνδυασμό με το γεγονός ότι ο Πάντιτς προερχόταν από απραξία ενός περίπου χρόνου, ο Κέρκεζ επέλεξε να φέρει τον Γκορντάν Μπουνόζα.

Μερικούς μήνες αργότερα, με τον Κροατοβόσνιο στο κρεβάτι του πόνου λόγω της επέμβασης που έκανε στη μέση, το όνομα του Πάντιτς επανήλθε στο προσκήνιο. Ο Κέρκεζ τον θέλει, τον παίκτη τον «ψήνει» η προοπτική της ΑΕΛ κι απομένει η συγκατάθεση του «πεθερού», που για να τη δώσει, ζητά να αποζημιωθεί. Ας έχουμε, πάντως, στο μυαλό μας πως το συμβόλαιο του Σέρβου με τη Δόξα εκπνέει το ερχόμενο καλοκαίρι, με ό,τι αυτό συνεπάγεται...

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση