ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

ΑΕΛ: Ανοικτό το ενδεχόμενο 4ης μεταγραφής

Σκέψεις για ενίσχυση στην επίθεση

Εύη Χριστοδούλου

Μέχρι στιγμής η ΑΕΛ έχει προχωρήσει στην απόκτηση τριών ποδοσφαιριστών σε αυτή τη μεταγραφική περίοδο. Ανέστη, Ντε Λούκας και Μίντσεφ αποκτήθηκαν με στόχο να βοηθήσουν την ομάδα να βελτιωθεί σε σχέση με προηγουμένως.

Αυτή τη στιγμή, η Λεμεσιανή ομάδα, δικαιούται να κάνει ακόμη μια μεταγραφή. Από την αρχή είχε εννοηθεί ότι την μια επιπλέον μεταγραφή θα την έκρινε η επανεγγραφή ή όχι του Αλεξάντερ Κατσανίκλιτς. Ο Σουηδός μετά τον σοβαρό του τραυματισμό στην περσινή σεζόν, είχε διαγραφεί από το ρόστερ. Όλα δείχνουν ότι τελικά δεν θα εγγραφεί αφού φαίνεται να μην είναι έτοιμος για επιστροφή στην αγωνιστική δράση.

Από εκεί και πέρα, από τη στιγμή που η ΑΕΛ έχει το δικαίωμα για ακόμη μια κίνηση, οι ιθύνοντες της ομάδας το σκέφτονται για ποδοσφαιριστή ο οποίος να μπορεί να βοηθήσει στην επίθεση. Αν βρεθεί ποδοσφαιριστής ο οποίος να έχει την ικανότητα να αγωνιστεί σε περισσότερες θέσεις, θα είναι ακόμη καλύτερα για τους γαλαζοκίτρινους.

Ο Αλέξης Γαρπόζης μαζί με το Μάριο Νεοφύτου το ψάχνουν και αν βρεθεί κάτι καλό τότε δεν αποκλείεται να γίνει και 4η κίνηση. Θα πρέπει να πάρουν αποφάσεις και να κινηθούν γρήγορα όμως, αφού δεν απομένει αρκετός χρόνος μέχρι να κλείσει το μεταγραφικό παράθυρο.

Το δεδομένο είναι ότι αν αποκτηθεί ποδοσφαιριστής που θα εγγραφεί στον κατάλογο Α’ τότε θα πρέπει να υπάρξει νέα αποχώρηση ποδοσφαιριστή από το ρόστερ.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση