ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΑΕΛ: Ανέβηκε στο «ρετιρέ» ο Τόρες

Προσπαθούν να βρουν άκρη στο θέμα του Ισπανού

Χρήστος Ζαβός

Χρήστος Ζαβός

Το «ρετιρέ» της Μακαρείου ανέβηκε ο Μάνουελ Τόρες όπως αναφέρουν οι πληροφορίες μας. Η συνάντηση με τον πρόεδρο δεν είναι καθόλου τυχαία αφού ως γνωστό η περίπτωση του Ισπανού απασχολεί το ρεπορτάζ της ομάδας σε σημείο που κανείς δεν γνωρίζει κατά πόσο θα συνεχίσει ή όχι να εργάζεται στη Λεμεσό.

Εδώ καλά, καλά κανείς δεν γνωρίζει κατά πόσο θα πάει στο Παπαδόπουλος ή αν θα συνεχίσει να υφίσταται η τιμωρία του έτσι όπως του επιβλήθηκε στο ματς με τον Εθνικό Άχνας.

Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, η συζήτηση μεταξύ των μερών έγινε σε πολύ καλό κλίμα με τον ποδοσφαιριστή να ζητάει μια ακόμη ευκαιρία για να αποδείξει ότι όλα τα κακώς έχοντας ανήκουν στο παρελθόν.

Ιδιαίτερη σημασία έχει η άποψη του Ντούσαν Κερκέζ στο όλο θέμα κάτι που δεν μπορεί να διαφανεί αφού ο κόουτς βρίσκεται στο εξωτερικό λόγω επαγγελματικών του υποχρεώσεων.

Ανάλογα τη στάση θα κρατήσει επί του θέματος θα διαφανεί και κατά πόσο ο Τόρες θα συνεχίσει στην ΑΕΛ ή όχι.

Αξίζει πάντως ν’ αναφερθεί ότι ο Ισπανός προπονείται κανονικά με την ομάδα όλη αυτή την εβδομάδα συνεπώς θα γνωρίζουμε από σήμερα και έπειτα εάν θα συμπεριληφθεί στην αποστολή για το ντέρμπι με την Ανόρθωση.

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

ΕΝΠ - ΑΕΛ 0-0

ΕΝΠ - ΑΕΛ 0-0

Το πρώτο παιχνίδι της 20ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Cyta
Κωνσταντίνος Νικολάου
 |  ΕΝΠ