ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΑΕΛ: Αναθεώρηση…

Τα συμπεράσματα από την χθεσινή ήττα

Ονησίφορος Σταύρου

Ονησίφορος Σταύρου

info@24sports.com.cy

Γερό χαστούκι δέχτηκε χθες βράδυ στο Παραλίμνι η ΑΕΛ, η οποία έχασε από την Ένωση με 1-0, σε ένα παιχνίδι στο οποίο μπορούσε κάλλιστα να κερδίσει με βάση την εικόνα του αγώνα, καθώς έχασε πέναλτι και αρκετές ευκαιρίες.

Ωστόσο, έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Κάποια φορά η τύχη είναι με το μέρος σου και κάποια άλλη όχι. Το σημαντικό είναι να ξέρεις να διαχειρίζεσαι τα δεδομένα που προκύπτουν σε κάθε περίπτωση.

Σίγουρα, η χθεσινή η ήττα έχει φέρει απογοήτευση στις τάξεις των «γαλαζοκίτρινων», όμως δεν διαγράφει καθόλου αυτά που έκανε η ομάδα προηγουμένως. Η ΑΕΛ έδειξε ότι είναι ομάδα που μπορεί να φτάσει μέχρι το τέλος, κατακτώντας μάλιστα και το πρωτάθλημα.

Βέβαια, από το χθεσινό παιχνίδι έχουν βγει και κάποια συμπεράσματα, τα οποία ίσως βοηθήσουν στην πορεία για τον τίτλο. Είναι φανερό ότι η ΑΕΛ διαθέτει ένα εξαιρετικό σύνολο, ωστόσο σε θέσεις κλειδιά χρειάζεται εμπειρία και περισσότερη ποιότητα.

Όπως στην γραμμή κρούσης, που αν είχε μεγαλύτερη ποιότητα και εμπειρία, ίσως να κέρδιζε στο Παραλίμνι. Λέμε ίσως, διότι κανείς δεν ξέρει τι θα συνέβαινε. Τις περισσότερες φορές όμως είναι η ποιότητα και η εμπειρία που σε βγάζει από τις δύσκολες στιγμές. Και δύσκολες στιγμές θα έρθουν κι άλλες.

Πέραν από την επίθεση, χρειάζεται και κάτι στην άμυνα. Βέβαια, για το κέντρο της άμυνας η πληροφόρηση λέει ότι ψάχνουν για μία έμπειρη και ποιοτική λύση. Οπόταν, μια αναθεώρηση στο κομμάτι της ενίσχυσης σίγουρα θα κάνει καλό και θα κάνει πιο ισχυρή την ΑΕΛ ενόψει της δύσκολης και απαιτητικής συνέχειας.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Ονησίφορος Σταύρου

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

Ατάκα για ΑΕΛ

Ατάκα για ΑΕΛ

Η εκτίμηση του Τορναρίτη για τη μάχη του τίτλου και τους «γαλαζοκίτρινους»
 |  ΑΕΛ