ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΑΕΛ: Αν ζητήσει, δεν θα του πει όχι ο Σόφο

Αποφασίζει ο Κέρκεζ για το αν θα γίνει άλλη προσθήκη

Σάββας Λαζανιάς

Ιδανικά μπήκε στη νέα σεζόν η ΑΕΛ η οποία μετρά το απόλυτο στις δυο πρώτες αγωνιστικές, έχοντας δυο νίκες σε ισάριθμους αγώνες.

Η ομάδα του Ντούσαν Κέρκεζ βρίσκεται σε πάρα πολύ καλό δρόμο και βγάζει υγεία στο γήπεδο, δημιουργώντας προσδοκίες στον κόσμο με την αγωνιστική της παρουσία. Η ΑΕΛ είναι ίσως στον καλύτερο βαθμό ετοιμότητας από όλες τις ομάδες της πρώτης κατηγορίας και αυτό αποτελεί επίτευγμα του Ντούσαν Κέρκεζ.

Ο προπονητής των «γαλαζικιτρίνων» δημιούργησε μια συμπαγή ομάδα που χαίρεσαι να την βλέπεις στο γήπεδο. Οι πλείστες από τις προσθήκες έχουν εγκλιματιστεί πλήρως και άρχισαν να δίνουν ουσιαστικές βοήθειες στην ομάδα της Λεμεσού. Στη συνέχεια του πρωταθλήματος η ΑΕΛ θα είναι ακόμη πιο «γεμάτη» καθώς θα είναι σε καλύτερο βαθμό ετοιμότητας οι Γκαζαριάν, Ντανίλο και Σάντος.

Ο Ντούσαν Κέρκεζ ρωτήθηκε στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα με τη Σαλαμίνα για το αν θα υπάρξει κι άλλη προσθήκη. «Τελειώσαμε, αλλά στο ποδόσφαιρο, ποτέ δεν ξέρεις», ήταν η απάντηση που έδωσε.

Το μεταγρφικό παράθυρο κλείνει στις 15 Σεπτεμβρίου και αν ο Κέρκεζ ζητήσει κι άλλη μεταγραφή, ο Ανδρέας Σοφοκλέους δεν πρόκειται να του χαλάσει το χατίρι από τη στιγμή που η ομάδα βγάζει μια τόσο καλή αγωνιστική εικόνα στο γήπεδο. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

ΑΕΛ: «We Are Part of your Team»

ΑΕΛ: «We Are Part of your Team»

Ένα πρόγραμμα που αφορά τη διαχείριση των υφιστάμενων και μελλοντικών χορηγών – συνεργατών
 |  ΑΕΛ
X