ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΑΕΛ: Αν έπαιζε τώρα με Απόλλωνα

Θα είχε κάποια θέματα ο Ντούσαν Κέρκεζ

Ονησίφορος Σταύρου

Ονησίφορος Σταύρου

info@24sports.com.cy

Ο ορισμός των ημιτελικών με τον Απόλλωνα στις 22 και 29 Απριλίου, δεν μπορούμε να ξέρουμε με βεβαιότητα εάν είναι θετικός ή αρνητικός για την ΑΕΛ αυτή την στιγμή.

Με τα σημερινά δεδομένα ωστόσο, εάν το παιχνίδι οριζόταν την ερχόμενη Τετάρτη, τότε η ΑΕΛ θα έχει κάποια θέματα στην άμυνα, καθώς θα απουσίαζαν σίγουρα δύο στόπερ, ενώ θα ήταν αμφίβολος ο Γκοντάλ.

Ο Μπόρις Γκοντάλ θα μείνει εκτός για 5 εβδομάδες, όπως ενημέρωσαν οι «γαλαζοκίτρινοι», καθώς αντιμετωπίζει θλάση 2ου βαθμού. Σε δύο μήνες περίπου που θα γίνουν τα παιχνίδια, ο Σλοβάκος λογικά θα είναι έτοιμος.

Στον πρώτο ημιτελικό θα απουσιάζει σίγουρα ο Μοψίλο Ράσο, ο οποίος συμπλήρωσε δύο κίτρινές κάρτες στο κύπελλο και δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής.

Από την άλλη, περιμένουμε το αποτέλεσμα των νέων εξετάσεων που υποβλήθηκε στην Ισπανία ο Γιον Γκαστανιάγκα, για τις ενοχλήσεις που έχει στους κοιλιακούς-προσαγωγούς. Πάντως, οι πρώτες ενδείξεις λένε ότι ακολουθηθεί συντηρητική αγωγή και ακολούθως να μπει στο χειρουργείο, εάν χρειαστεί.

Ακόμα και να μπει από τώρα στο χειρουργείο, προλαβαίνει τους ημιτελικούς με τον Απόλλωνα, καθώς πλέον με επέμβαση στους κοιλιακούς-προσαγωγούς μπορεί να επιστρέψεις 20-30 μέρες.

Όπως και να έχει, για τον αγώνα του Σαββάτου με τον Εθνικό είναι εξαιρετικά αμφίβολος, καθώς βρίσκεται στην Ισπανία. Θα απουσιάζει σίγουρα ο Αβραάμ που συμπλήρωσε κάρτες, εκτός βέβαια από τον τραυματία Γκοντάλ.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X