ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

ΑΕΛ: Ακόμη μια αποτυχημένη χρονιά

'Εμεινε εκτός στόχων από τον Φεβρουάριο

Εύη Χριστοδούλου

Το ντέρμπι κυπέλλου είχε χαρακτηριστεί εδώ και καιρό ως τελικός για την ΑΕΛ και όχι άδικα, αφού ήταν ο μοναδικός στόχος που έμενε να διεκδικήσει η ομάδα στη φετινή σεζόν.

Στο πιο καθοριστικό παιχνίδι της χρονιάς, η Λεμεσιανή ομάδα όχι μόνο δεν έκανε την καλύτερη της εμφάνιση όπως θα έπρεπε, έκανε και παιδικά λάθη που τα πλήρωσε πολύ ακριβά και έτσι αποκλείστηκε από τη συνέχεια του κυπέλλου και έμεινε εντελώς εκτός στόχων από τον Φεβρουάριο.

Ο αποκλεισμός από το κύπελλο, ουσιαστικά σφράγισε ακόμη μια αποτυχημένη χρονιά για τους γαλαζοκίτρινους. Η ΑΕΛ για τους επόμενους δύο μήνες είναι υποχρεωμένη να βρει τον τρόπο να βγάλει την… αγγαρεία του Β’ γκρουπ, και παράλληλα να αρχίσουν οι απαραίτητες ενέργειες για την επόμενη μέρα στην ομάδα.

Υπάρχουν πολλά πράγματα τα οποία θα πρέπει να ξεκαθαρίσουν και θα πρέπει να παρθούν οι σωστές αποφάσεις και να τεθούν οι βάσεις για να είναι καλύτερα τα πράγματα στο μέλλον. Ένα από αυτά είναι και το διοικητικό, αφού λήγει η θητεία του Δ.Σ. του Σωματείου.

Όταν και εφόσον ξεκαθαρίσει το σκηνικό, θα πρέπει να παρθεί η απόφαση αν θα συνεχίσει ο Αλέξης Γαρπόζης στον πάγκο και για την ερχόμενη σεζόν ενώ σιγά σιγά θα πρέπει να αρχίσει να τρέχει ο προγραμματισμός με τις αποχωρήσεις που δεδομένα θα προκύψουν από το ρόστερ.

Από τη στιγμή που δεν υπάρχουν πλέον στόχοι για την ΑΕΛ, υπάρχει αρκετός χρόνος διαθέσιμος για να αξιολογήσουν την κατάσταση οι ιθύνοντες και να αρχίσουν να χτίζουν για τη νέα σεζόν.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση