ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΑΕΛ: «ΑΕΛίστες, σας χρειαζόμαστε»

Ευχαριστεί τον κόσμο και τον καλεί τον κόσμο να αφήσει κενή τη Θύρα 3 ως έδειξη σεβασμού στον ΣΥΦΑΕΛ

Με ανάρτησή της, η ΑΕΛ ευχαριστεί τον κόσμο της για την παρουσία του στο παιχνίδι με τη Νέα Σαλαμίνα, αλλά και για την ανταπόκρισή του στην αγορά εισιτηρίων διαρκείας.

Αναλυτικά:

Η ΑΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ θέλει να ευχαριστήσει τον κόσμο της ομάδας για την ανταπόκριση, τόσο σχετικά με την προσέλευση του στο νικηφόρο παιχνίδι της προηγούμενης Παρασκευής, όσο και για την ανταπόκριση του στην αγορά των Εισιτηρίων Διαρκείας.

Όλοι μαζί καταφέραμε να ξεπεράσουμε κατά πολύ τον περσινό αριθμό των Εισιτηρίων Διαρκείας, αλλά ο στόχος που θέσαμε για την φετινή χρονιά δεν έχει ακόμα επιτευχθεί!

ΑΕΛίστες σας χρειαζόμαστε! Η φετινή προσπάθεια μας βρίσκει ενωμένους όλους από το πόστο μας. Διοίκηση, Τεχνικό Τιμ, Ποδοσφαιριστές, ΣΥΦΑΕΛ, Παλαίμαχοι και ο απλός ανώνυμος ΑΕΛίστας είμαστε όλοι μια γροθιά έτοιμοι για να δώσουμε μάχες σε όλα τα γήπεδα και σε όλα τα ζητήματα.

Σχετικά με την απουσία της ΘΥΡΑ 3 δηλώνουμε ότι πάντοτε αισθανόμαστε την θετική τους ενέργεια παρα την απουσία τους. Ταυτόχρονα ελπίζουμε να βρεθεί άμεσα μια λύση στο θέμα της Κάρτας, έτσι ώστε να είναι και αυτοί το συντομότερο δυνατό κοντά μας.

Θερμή παράκληση προς τον κόσμο μας όπως παραμένει κενό το σημείο στο οποίο μας συνήθισαν να βρίσκονται τόσα χρόνια, ως ένδειξη σεβασμού προς τον ΣΥΦΑΕΛ.

Η διάθεση των Εισιτηρίων Διαρκείας συνεχίζεται κανονικά από τα γραφεία μας στον Οδό Αγίας Ζώνης 70.

Τιμές
Yellow: 90€
Lion: 190€
VIP: 900€
Αντικάρτα: 90€

Τηλέφωνα επικοινωνίας:
25331930 - 99681930.

Ωράριο:
Δευτέρα, Τριτη, Πέμπτη και Παρασκευή: 09:00-17:00.
Τετάρτη: 09:00-13:00

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

ΑΕΛ: «We Are Part of your Team»

ΑΕΛ: «We Are Part of your Team»

Ένα πρόγραμμα που αφορά τη διαχείριση των υφιστάμενων και μελλοντικών χορηγών – συνεργατών
 |  ΑΕΛ
X