ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΑΕΛ: Αδίκησε τον εαυτό της…

Τέτοια παιχνίδια πρέπει να τα κερδίζεις...

Δεν τα κατάφερε η ΑΕΛ σήμερα και γνώρισε την ήττα απ’ την ΕΝΠ με 1-0 στο «Τάσος Μάρκου». Η ομάδα του Ντούσαν Κέρκεζ σήμερα πλήρωσε την αστοχία της και την έλλειψη καθαρού μυαλού και το σερί 8 αγώνων χωρίς ήττα έσπασε.

Ήταν δεδομένο απ’ την αρχή πως η ΕΝΠ θα πήγαινε το παιχνίδι στην άμυνα και τις αντεπιθέσεις. Έτσι σχεδίασε το παιχνίδι στο μυαλό του και ο Φερέρ και στην πραγματικότητα δεν χρειάζεται και καμιά ιδιαίτερη ικανότητα για να το προβλέψεις αυτό. Ως εκ τούτου το ζητούμενο ήταν πως θα έσπαζε την άμυνα την η ΑΕΛ.

Τις ευκαιρίες τις βρήκε, μέχρι και χαμένο πέναλτι είχε η ΑΕΛ για να ανοίξει το σκορ, όμως όταν δεν το εκμεταλλεύεσαι θα το πληρώσεις. Και αυτό έγινε σήμερα στο «Τάσος Μάρκου». Η ΑΕΛ αδίκησε τον εαυτό της. Έλειψε το καθαρό μυαλό στην τελική προσπάθεια και στην τελική πάσα.

Βέβαια κάποτε θα έρθει και η στραβή, όμως στα παιχνίδια που συνοδεύονται με «πρέπει» η ομάδα του Ντούσαν Κέρκεζ μας συνήθισε να έχει συνέπεια.

Η ουσία πλέον είναι στο επόμενο παιχνίδι. Παίκτες και τεχνική ηγεσία θα πρέπει να αφήσουν πίσω τους το σημερινό παιχνίδι και να δουν μπροστά. Ακολουθεί μια σειρά από βατά παιχνίδια και πρέπει να το εκμεταλλευτεί αυτό.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση