ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΑΕΛ: Αβραάμ, Μαέ και Νταβόρ απαντούν στα ερωτήματα των οπαδών

Διαβάστε τις λεπτομέρειες

Με ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΛ Θεόδωρος Αντωνίου στέλνει το δικό του μήνυμα για την καταπολέμηση του κορωνοϊού και ενημερώνει ότι από σήμερα αρχίζουν οι συνεντεύξεις των ποδοσφαιριστών της ομάδας.

Οι ερωτήσεις θα γίνονται κατευθείαν από τον κόσμο μέσα από την επίσημη σελίδα της ΑΕΛ στο instagram. Η αρχή γίνεται σήμερα Παρασκευή (20/3) με τον Ανδρέα Αβραάμ που θα απαντά από τις 16:00 μέχρι τις 21:00.

Αναλυτικά:

Καλημέρα σε όλους φίλες και φίλοι.

Κατ’ αρχήν μένουμε σπίτι‼️Δεν βγαίνουμε έξω εκτός και εάν υπάρχει ιδιαίτερος λόγος. Απευθύνομαι περισσότερο στη νεολαία που θεωρώ απολύτως φυσιολογικο να τους είναι ακόμα πιο δύσκολο σε σχέση με εμάς να εφαρμόσουν το παραπάνω μέτρο. Σας καταλαβαίνουμε αγαπητά μου κορίτσια και μάγκες μου, αλλά σας παρακαλούμε να δείξετε δύναμη ψυχής μείνετε σπίτι για να σπάσει το συντομότερο αυτή η αλυσίδα μεταφοράς του ιού που μπορεί να φέρει δικούς σας και δικούς μας αγαπημένους ανθρώπους σε άσχημες καταστάσεις! Μπορείτε! Μπορούμε!!!

Τη δεδομένη στιγμή ο κόσμος που είναι στα σπίτια του χρειάζεται αλληλεγγύη και στήριξη σε όλους τους τομείς και πρώτα απ’ όλα στο μυαλό και στις καρδιές του. Είναι κάτι που το νιώσαμε φαντάζομαι όλοι μας τις τελευταίες ημέρες...

Βλέπω ότι γίνονται κινήσεις προς αυτή την κατεύθυνση με ότι μέσα διαθέτει ο καθένας και αξίζουν πολλά μπράβο σε όσους το παλεύουν. Ωραία τα βίντεο με τα challenge με το χαρτί υγείας, αλλά και αυτό με τα τραγούδια! Προσφέρουν σε όλους μας χαμόγελο και ελπίδα, αυτό ακριβώς δηλαδή που χρειαζόμαστε.

Προσωπικά στέλνω μήνυμα προς όλα τα οργανωμένα σύνολα να αξιοποιήσουν όσο μπορούν τα social media και να ξεκινήσουν να είναι «ενεργοί» με τρόπο που θα δίνουν από ελάχιστη ως τεράστια χαρά στον κόσμο που τους ακολουθεί. Θελουμε και πρέπει να...ξεφεύγουμε όσο αυτό είναι δυνατό από τον βομβαρδισμό που γίνεται στο μυαλό από τις ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΕΣ (πλήρως κατανοητό) συνεχείς ειδήσεις περί του ιού.

Σήμερα αρχίζουν οι συνεντεύξεις της ΑΕΛ.
Ερωτήσεις κατ’ ευθείαν από εσάς τον κόσμο (ΑΕΛίστες, αλλα και ΟΠΟΙΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ επιθυμούν) σε ποδοσφαιριστες τους οποίους ο κόσμος επέλεξε με την ψήφο του.

Οι τρεις κορυφαίοι σε ψήφους Μαε, Αβρααμ και Ζντραφσκόφσκι θα μιλήσουν για τρεις συνεχόμενες ημέρες και θα απαντήσουν σε όλα τα ερωτήματά σας.

Η αρχή γίνεται σήμερα Παρασκευή (20/3) με τον Ανδρέα Αβραάμ που θα απαντά από τις 16:00 μέχρι τις 21:00. Αύριο Σάββατο (21/3) το ίδιο ακριβώς θα γίνει με τον Ράιαν Μαε και μεθαύριο Κυριακή (22/3) με τον Νταβορ Ζντραφσκόφσκι.
Όλα αυτά μέσω του επίσημου Instagram της ΑΕΛ ael_fc_official

Κάντε όλοι ότι μπορείτε να δώσετε χαμογελά, χαρά, ελπίδα στον κόσμο! Δώστε χαρά στις ψυχές με οποιονδήποτε τρόπο!

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X