ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αβραάμ: «Μην ξεχνάτε, είμαστε κυπελλούχοι»

Στόχος το b2b

Να θυμίσει σε όλους τον τίτλο που κατέκτησαν πέρσι στην ΑΕΛ θέλησε ο Αντρέας Αβραάμ μετά την πρόκριση επί της ΑΕΚ στα ημιτελικά του κυπέλλου, χαρακτηρίζοντας δίκαιη την πρόκριση της ομάδας του.

Αναλυτικά όσα είπε στην Primetel:

Για τον αγώνα: «Θέλαμε πολύ να περάσουμε. Είχαμε να παίξουμε με μια πολύ καλή ομάδα όμως δείξαμε πως δίκαια περάσαμε καθώς ήμασταν καλύτεροι και το αξίζαμε».

Για το πλάνο του προπονητή: «Ακολουθήσαμε πιστά το πλάνο. Ξέραμε πως η ΑΕΚ ξέρει να παίζει με τη μπάλα στα πόδια και θέλαμε να μην τους αφήσουμε να την κυκλοφορήσουν. Σήμερα είχαμε και τις ευκαιρίες και θεωρώ πως πατούσαμε πολύ καλύτερα και περάσαμε γιατί το αξίζαμε».

Για τη δυσκολία του πρέσινγκ: «Μάθαμε πολύ καλά να δουλεύουμε σε αυτό το κομμάτι γιατί είμαστε δυο χρόνια μαζί με τον ίδιο προπονητή. Μαζί με τα παιδιά που ήρθαν το Καλοκαίρι το δουλέψαμε πολύ και βγαίνει στο γήπεδο».

Για τη συνέχεια στο κύπελλο: «Σίγουρα ξεκινάμε από το 50-50 αλλά είμαστε κυπελλούχοι. Θέλουμε το b2b, να ξαναγράψουμε ιστορία. Έχουμε αποδείξει τι μπορούμε να κάνουμε».

Για το πρωτάθλημα: «Ασφαλώς θέλουμε την εξάδα. Έχουμε δυο τελικούς. Δεν αξίζει στην ΑΕΛ να παλεύει για τέτοιες θέσεις. Έχουμε αποδείξει πως μπορούσε η ομάδα να είναι πολύ ψηλότερα».

Για τον κόσμο: «Ευχαριστούμε όσους ήρθαν, μας ακολουθούν πιστά. Να το ξέρουν πως παίζουμε και για αυτούς, τους θεωρούμε κομμάτι μας και ευελπιστούμε κάποια στιγμή να νιώσουμε όπως πέρσι που κατακτούσαμε το κύπελλο».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X