ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Πλουτής: «Εκτός πλάνων Πάβλοβιτς και Τσέποβιτς»

Δηλώσεις του εκπρόσωπου τύπου της ΑΕΛ

Στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» με την Στέλλα Σωκράτους μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΛ, Πλουτής Αβραάμ για όλα όσα αφορούν την ομάδα του. Όπως ανέφερε ο ίδιος εκτός πλάνων από την ομάδα της Λεμεσού έχουν τεθεί οι Πάβλοβιτς και Τσέποβιτς.

Τα κυριότερα σημεία:

Για τη νίκη επί της Καρμιώτισσας: «Πήραμε ένα τρίποντο πολύ σημαντικό θα προσπαθήσουμε να καλύψουμε τη διαφορά για να προλάβουμε την πρώτη εξάδα, εκτός από τη διαφορά που δεν έγινε μεγάλη, βλέπουμε ότι δεν υπάρχουν καλύτερες ομάδες που βρίσκονται εκεί. Ιδιαίτερα τώρα με τη νέα μας έδρα, μας δίνει άλλη δυναμική, είμαστε αλάνθαστοι, είναι διαφορετικά όταν παίζουμε στο στάδιο «Άλφαμέγα» και για μας και για τους παίκτες μας».

Για τον Ιωάννου: «Τον γνωρίζουμε πολύ καλά ήταν από την αρχή μαζί μας στην προετοιμασία, είναι ένα παιδί ταλαντούχου, όπως και άλλα παιδιά, όπως ο Κολιάς, αλλά και άλλοι. Υπάρχει ταλέντο στο κυπριακό ποδόσφαιρο, είναι θέμα των προπονητών πως θα τους χρησιμοποιήσουν και πως θα τους αναδείξουν. Γίνεται καλή δουλειά στις ακαδημίες μας και στις άλλες ομάδες. Πρέπει οι προπονητές να τους αξιοποιούν συνεχώς και όχι μόνο όταν τους έχουμε ανάγκη. Δεν μπορείς να περιμένεις σε λίγα λεπτά από ένα παιδί να δείξει όλο του το ταλέντο, θέλουν χρόνο και ευκαιρίες».

Για τον Μιλιτσεάνου και τους άλλους παίκτες που αγωνίστηκαν και δεν είχαν χρόνο συμμετοχής: «Όταν παίρνουν χρόνο, όταν τους βάζει ο προπονητής θα δείξουν την αξία τους, δεν μπορούν μόνο από ένα παιχνίδι. Είμαι σίγουρος ότι θα βοηθήσει αρκετά ο Μιλιτσεάνου. Και ο Στυλιανός Παντελή ήταν πολύ καλός και ο δεύτερος μας τερματοφύλακας τα πήγε αρκετά καλά».

Για τον Μιραλάς και τον τραυματισμό του: «Δεν ήταν κάτι σοβαρό, ένιωσε κάποιες ενοχλήσεις και ζήτησε αλλαγές. Σήμερα θα περάσουν όλοι οι ποδοσφαιριστές που είχαν πρόβλήμα από το ιατρικό επιτελείο και θα έχουμε ξεκάθαρη εικόνα.

Για τους πολλούς τραυματισμούς: «Νομίζω ότι το είπαμε ξανά, ότι ήταν μια δύσκολη προετοιμασία με τον τρόπο που δούλευε ο προπονητής. Όλα κρίνονται εκ του αποτελέσματος. Για να έχουμε τόσους πολλούς τραυματισμούς κάτι δεν πήγε καλά. Αλλά οι περισσότεροι παίκτες μας που τραυματίστηκαν είναι με χτυπήματα. Είναι και η ατυχία, είναι και η καλοκαιρινή προετοιμασία και είχαμε τόσα πολλά προβλήματα».

Για τον Μεντόσα: «Ήταν καθαρή ατυχία. Χτύπησε στην προπόνηση, γύρω σε ένα μήνα περιμένουμε να επιστρέψει».

Για τα αγωνιστικά: «Ο Τεσέιρα επιστρέφει, ο Τσέρνιφ αναμένεται να είναι πιο έτοιμος αυτή την εβδομάδα και ίσως ο Μπεραχίνο να είναι μαζί μας».

Για το ματς με τη Νέα Σαλαμίνα: «Όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα, έτσι τα αντιμετωπίζουμε. Η Νέα Σαλαμίνα είναι πάρα πολύ καλή ομάδα. Έχει τους ίδιους στόχους με εμάς. Πάμε σε μία δύσκολη έδρα και πάλι με πολλά προβλήματα, όμως δεν έχουμε άλλη επιλογή πέραν από τη νίκη».

Για τη σφραγίδα του Γιανέφσκι: «Το Α και το Ω είναι ο προπονητής, ο τρόπος που δουλεύει και χειρίζεται την ομάδα. Ο προπονητής μπορεί να πετύχει πολλά αλλά μπορεί και να αποτύχει».

Για τα μεταγραφικά: «Στόχος μας είναι να πάρουμε ένα κεντρικό επιθετικό και ένα αμυντικό, αν δούμε ότι έχουμε κάτι καλό ενώπιων μας θα κάνουμε δύο μεταγραφές. Αν δεν βρούμε κάτι καλό θα κάνουμε μόνο μία μεταγραφή. Εκτός πλάνων είναι ο Πάβλοβιτς και ο Τσέποβιτς, ο τελευταίος του δόθηκε άδεια να πάει στην πατρίδα του και να δει και ο ίδιος αν θα βρει κάποια άλλη ομάδα. Εκτός λίστας είναι και ο Μπάστος και ο Σάντος».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

ΑΕΛ: Λύση στο πρόβλημα

ΑΕΛ: Λύση στο πρόβλημα

Ένα στοιχείο που καλείται να διορθώσει όσο πιο γρηγορά γίνεται ο Γιανέφσκι
Εύη Χριστοδούλου
 |  ΑΕΛ