ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
24° Λευκωσία,
26 Οκτωβρίου, 2021
sport fm - listen live

Μιχαηλίδης: «Θα προκηρυχθεί διαγωνισμός και το γήπεδο θα ονομαστεί αναλόγως»

Πώς προχωρούν οι εργασίες στο Limassol Arena

Τις εργασίες που γίνονται για την ανέγερση του νέου γηπέδου της Λεμεσού επιθεώρησε το πρωί της Παρασκευής (24/9) ο πρόεδρος του ΚΟΑ, Ανδρέας Μιχαηλίδης (δες ΕΔΩ), που μίλησε για την εξέλιξη του έργου στα ΜΜΕ.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

«Γίνεται η καθιερωμένη επίσκεψη για την πορεία των έργων και έχουμε καλέσει και σας για να ενημερωθείτε. Τα χρονοδιαγράμματα τηρούνται πιστά και χαιρόμαστε γι' αυτό.Η επιτροπή του νέου γηπέδου έχει ενημερωθεί πως τον Ιούνιο του 2022 παραδίδεται το γήπεδο και Αύγουστο του 2022 θα είναι έτοιμο για αγώνες με ενδυναμωμένο χορτάρι. Προχωρούμε προς αυτήν την κατεύθυνση. Ο χλοοτάπητας θα τοποθετηθεί Μάιο και θα είναι έτοιμος, γύρω στους τρεις και κάτι μήνες μετά.

Δεν υπάρχουν εκκρεμότητες για τον ΚΟΑ να επιλύσει, αυτή την στιγμή, πέρα από κάποια αιτήματα για συμβόλαια για κάποια γήπεδα προπόνησης. Εκφράζουμε την ικανοποίησή μας για τον ζήλο που επιδεικνύεται για την ολοκλήρωση του όλου έργου και τους ευχαριστούμε. Ο ΚΟΑ είναι θεματοθέτης του όλου έργου.

«Δεν υπάρχει κάποια απόφαση για την ονομασία του γηπέδου. Η άποψη του ΚΟΑ είναι πως πρέπει να μην είναι «Limassol Αrenα». Θα το συζητήσουμε και με τις τρεις ομάδες. Άποψή μας είναι να γίνει διαγωνισμός για την ονομασία του γηπέδου, όπως γίνεται και στο εξωτερικό και να ονομαστεί το γήπεδο ανάλογα. Τα έσοδα θα πάνε στη διαχειριστική επιτροπή για το γήπεδο.

Το οδικό δίκτυο θα είναι έτοιμο τον Σεπτέμβριο του 2022 και θα υπάρχουν 4 είσοδοι και έξοδοι. Έχω ζητήσει ήδη συνάντηση με τον Υπουργό Μεταφορών για να συζητήσουμε το όλο θέμα και να ενημερωθούμε πλήρως και εμείς».

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

ΑΕΛ: Ένα  @#$%#$ κλικ..

ΑΕΛ: Ένα @#$%#$ κλικ..

Κάτι υπολείπεται αυτή η ομάδα και δεν έχει να κάνει με το ρόστερ
Χρήστος Ζαβός
 |  ΑΕΛ
¡Qué Golazo!

¡Qué Golazo!

Τρίτο γκολ με τα γαλαζοκίτρινα για τον Φράνκο Μάζουρεκ
 |  ΑΕΛ
ΑΕΛ: Με κλειστά μάτια…

ΑΕΛ: Με κλειστά μάτια…

Εμπνεύσεις ή αν προτιμάτε «κομπίνες» που δούλεψαν αρκετά στις προπονήσεις
Χρίστος Θεοχάρους
 |  ΑΕΛ