ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
18° Λευκωσία,
17 Μαΐου, 2022
sport fm - listen live

Παντελίδης: «Ξέρω τι περιμένει κάποιος από την ΑΕΛ...»

Οι δηλώσεις του Ελλαδίτη

Στην κάμερα της Cytavision μίλησε ο προπονητής της ΑΕΛ, Σάββας Παντελίδης, μετά τη νίκη της ομάδας του κόντρα στον Εθνικό. Ο Ελλαδίτης ανέφερε μεταξύ άλλων ότι είναι χαρούμενος με το τρίποντο, αλλά όχι με τον τρόπο που αγωνίζονται οι παίκτες του, τονίζοντας όμως ότι στο ποδόσφαιρο μετράει το αποτέλεσμα.

Αναλυτικά:

«Για μας ήταν ένα πολύ σημαντικό παιγνίδι, γνωρίζω πως είναι η ψυχολογία και η νοοτροπία, σκεφτόμασταν πως θα κερδίσουμε το θέλαμε πολύ, στο α’ μέρος βγάλαμε πολλές φάσεις, θα μπορούσαμε να πέτυχουμε γκολ και να ήμασταν πιο ήρεμοι στη συνέχεια, αυτή η παρουσία του πρώτου ημιχρόνου, έδωσε στη συνέχεια ένα άγχος. Δεν μπορώ να είμαι χαρούμενος με την απόδοση, αλλά είμαι χαρούμενος με τους τρεις βαθμούς. Ξέρω τι περιμένει κάποιος από την ΑΕΛ και πως πρέπει να αγωνίζεται. Δεν θα πω ότι είμαι χαρούμενος κρατώ τους τρεις βαθμούς και θα δουλέψουμε όλοι μαζί για να βελτιωθούμε, ήταν δίκαιη η νίκη μας, αν δει κανείς τις ευκαιρίες που είχαμε».

Αν η νίκη είναι μια νέα αρχή: «Δεν είναι αρκετή μια νίκη, θέλεις και δυο και τρεις νίκες για να ανέβεις, το ποδόσφαιρο είναι τα αποτελέσματα».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

ΑΕΛ: «Χέρι… πούγκα»

ΑΕΛ: «Χέρι… πούγκα»

Η αγαπημένη για χρόνια φράση του Σοφοκλέους μοιάζει να γύρισε πάνω του
Χρήστος Ζαβός
 |  ΑΕΛ
Ρεύμα για Σίλας στην ΑΕΛ

Ρεύμα για Σίλας στην ΑΕΛ

Βασικός εκπρόσωπος της συγκεκριμένης πρόθεσης είναι ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας Λουτσιάνο Μπεμπέ
24sports team
 |  ΑΕΛ