ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Έπιασαν τόπο οι φωνές

ΑΠΟΕΛ και ΑΕΛ άσκησαν έντονη κριτική στο Μάζιτς ο οποίος όρισε ξένους στο μεταξύ τους παιχνίδι

Η ΚΟΠ ανακοίνωσε νωρίτερα τους ορισμούς των διαιτητών για τους αγώνες της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Στους αγώνες Απόλλων-Πάφος και ΑΠΟΕΛ-ΑΕΛ θα έχουμε ξένους διαιτητές τόσο στον αγωνιστικό χώρο όσο και στο VAR. Ξένος διαιτητής τοποθετήθηκε και στο VAR του αγώνα ΑΕΚ-Ανόρθωση.

ΑΠΟΕΛ και ΑΕΛ ήταν οι ομάδες που βγήκαν επιθετικά μέσω ανακοινώσεων για τη διαιτησία, μέσω των οποίων καταφέρονταν κατά του Μίλοραντ Μάζιτς και του Χρυσοβαλάντη Θεουλή. Μάλιστα, η ομάδα της Λευκωσίας με αρκετές δημόσιες τοποθετήσεις ζητούσε από την ΚΟΠ να τηρήσει τα όσα είχε υποσχεθεί τον περασμένο Ιούνιο για κάθοδο ξένων διαιτητών.

Εκ του αποτελέσματος των ορισμών φαίνεται ότι οι φωνές των ομάδων έπιασαν τόπο, καθώς ο Μάζιτς όρισε ξένους σε τρία σημαντικά παιχνίδια αυτής της αγωνιστικής, αφουγκραζόμενος την περιρρέουσα ατμόσφαιρα. 

Στις τέσσερις προηγούμενες αγωνιστικές είχαμε ξένους σε μόλις έξι από τα 28 παιχνίδια που διεξάχθηκαν και τώρα σε μια αγωνιστική έχουμε ξένους σε τρία ματς. Πρόκειται για μια μεγάλη διαφοροποίηση του σκηνικού, διαφοροποίηση στην οποία προέβηκε ο ίδιος ο κ. Μάζιτς μένοντας ουσιαστικά εκτεθειμένος από τις αποφάσεις που είχε πάρει στις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές. 

Όσο αφορά τον Χρυσοβαλάντη Θεουλή, ο Κύπριος ρεφ ορίστηκε υπεύθυνος VAR στους αγώνες Ακρίτας-Άρης και Καρμιώτισσα-Ολυμπιακός.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

ΑΕΛ: Έτσι δεν πας… πουθενά!

ΑΕΛ: Έτσι δεν πας… πουθενά!

Τα πράγματα είναι πολύ ξεκάθαρα πλέον στην ΑΕΛ, αφού η ομάδα στερείται ποιότητας, σχεδόν σε όλες τις γραμμές
Εύη Χριστοδούλου
 |  ΑΕΛ