ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ζάιρο, Σολ και Ηλία στους κορυφαίους «killer» του κόσμου!

Σύμφωνα με την τελευταία μελέτη του CIES

Το CIES (Διεθνές Ποδοσφαιρικό Παρατηρητήριο) ασχολείται με διάφορα στατιστικά που προκύπτουν από τα πρωταθλήματα ανά τον κόσμο και πολλές φορές αρκετό ενδιαφέρον έχει αν βλέπουμε τις δικές μας «επιδόσεις» στις σχετικές έρευνες.

Αυτή την εβδομάδα το CIES παρουσιάζει τους 100 καλύτερους επιθετικούς σε τελειώματα φάσεων,  δηλαδή πόσο συχνά βρίσκουν δίχτυα σε σύγκριση με το πόσες ευκαιρίες βρίσκουν σε ένα αγώνα και τα λεπτά συμμετοχής τους.

Στην πρώτη θέση της σχετικής λίστας βρίσκεται ο Χάρι Κέιν της Μπάγερν Μονάχου με δείκτη* 0.533 . Ο Άγγλος σκοράρει κατά μέσο όρο 1.57 ανά παιχνίδι, με ποσοστό μετατροπής (των σουτ σε γκολ) στο 37%.

Ο πρώτος «δικός« μας είναι ο Ζάιρο στην 51η θέση με δείκτη 0.171, με τον Βραζιλιάνο φορ νε έχει μέσο όρο γκολ 0.89 ανά παιχνίδι και ποσοστό μετατροπής στο 28%.

Ακολουθεί στην 58η θέση ο Φραν Σολ, με τον πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος νας έχει δείκτη 0.163. Διαθέτει μέσο όρο σχεδόν ένα γκολ (0.99) ανά παιχνίδι και ποσοστό μετατροπής στο 24%. 

Τέλος, στην 84η θέση με δείκτη 0.150 βρίσκεται ο Μάριος Ηλία. Ο Κύπριος επιθετικός έχει ποσοστό μετατροπής στο 30%, ενώ ο μέσος όρος γκολ ανά αγώνα είναι στο 0.77.

 

 

Παντελής Παντελή
 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση