ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24° Λευκωσία,
18 Μαΐου, 2022
sport fm - listen live

Υπουργείο Υγείας για το πόρισμα: «Παραβίαση πρωτοκόλλου πριν υπάρξει επικοινωνία με εμάς»

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 ο εκπρόσωπος Τύπου του Υπουργείου Υγείας

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι», με τη Στέλλα Σωκράτους, μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου του Υπουργείου Υγείας, Κωνσταντίνος Αθανασίου, ο οποίος αναφέρθηκε στο πόρισμα σχετικά με το ποια διαδικασία ακολουθήθηκε για τους δύο ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ.

Αναλυτικά:

Για τις παρατυπίες που κάνει λόγο το πόρισμα: «Στην παρούσα φάση θα πρέπει να μας επιτρέψετε να μην δοθούν περεταίρω πληροφορίες όσον αφορά το πόρισμα. Θα πρέπει να δοθεί ο χρόνος για να τύχει επεξεργασίας από την ΚΟΠ. Υπάρχουν οι αναφορές παρατυπίας εξέτασης από συγκεκριμένο εργαστήριο. Η παρατυπία αφορά τη διαδικασία αναφοράς. Αυτό που έχει να κάνει το Υπουργείο είναι να συνεχίσει την παρακολούθηση του συγκεκριμένου εργαστηρίου. Η δεύτερη παρατυπία αφορά παραβίαση υγειονομικών πρωτόκολλων. Πρέπει να δοθεί χρόνος στην ΚΟΠ για επεξεργασία των αποτελεσμάτων».

«Θα πρέπει να περιμένουμε την ΚΟΠ γιατί έχει να κάνει με τις ομάδες. Το θέμα είναι πριν υπάρξει η επικοινωνία με το Υπουργείο και είναι εκεί που προκύπτει η παραβίαση υγειονομικών πρωτοκόλλων. Θα ενημερωθούν κι άλλες αρχές. Όλες οι λεπτομέρειες και ποια είναι η διαδικασία που ακολουθήθηκε βρίσκεται στο πόρισμα το οποίο βρίσκεται στα χέρια της ΚΟΠ», πρόσθεσε».

Αν προκύπτουν ποινικά θέματα και αν θα ενημερωθεί η αστυνομία: «Για αυτό αναφέραμε ότι θα ενημερώσουμε τις αρμόδιες αρχές. Θα γίνουν οι ενέργειες που πρέπει να γίνουν».

Αν έχει σημασία η ώρα ανακοίνωσης του πορίσματος: «Ούτε καν πέρασε από το μυαλό του οποιουδήποτε λειτουργού. Εμείς ως Υπουργείο Υγείας έχουμε πολύ σοβαρά θέματα να αντιμετωπίσουμε όσον αφορά την πανδημία. Της ανακοίνωσης αυτής προηγήθηκε ανακοίνωση για το test to stay που αφορά το μεγαλύτερο σύνολο της κοινωνίας στον πληθυσμό. Δεν συνδέετε καθόλου με τον αγώνα».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση