ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τρισκόφσκι: «Παίξαμε πιο ομαδικά και συγκεντρωμένα»

Εξήγησε τη σημασία της νίκης

Ο Ιβάν Τρισκόφσκι ήταν ως συνήθως πρωταγωνιστής για την ΑΕΚ απέναντι στην ΑΕΛ και μετά τον αγώνα μίλησε στην Primetel για τη σημασία αυτής της πρώτης νίκης με Καρίγιο.

Αναλυτικά:

Για τον αγώνα: Ήταν κρίσιμο το παιχνίδι με την ΑΕΛ γιατί πάντα μας βάζει δύσκολα. Η ΑΕΛ είναι μια ομάδα που έχει τον απεριόριστο σεβασμό μου. Είναι μια ομάδα που δουλεύει πολύ και τα δίνει όλα στο γήπεδο. Σίγουρα είναι σημαντικό αλλά το πιο κρίσιμο ήταν το σημερινό αφού έπρεπε οπωσδήποτε να κερδίσουμε για να μην μείνουμε πίσω. Είχαμε αλλαγή προπονητή και είναι πολύ σημαντικό που τα καταφέραμε».

Για το τι άλλαξε: «Παίξαμε πιο ομαδικά και συγκεντρωμένα στο δεύτερο ημίχρονο. Έχουμε νέο προπονητή και προσπαθούμε να προσαρμοστούμε στη φιλοσοφία του. Χρειάζεται χρόνος».

Για το γεγονός πως όλοι συμφωνούν πως η ΑΕΚ με Ιβάν είναι ένα επίπεδο πάνω: «Με τιμάει αυτό, που βοηθάω την ΑΕΚ. Δεν με ενδιαφέρουν οι ατομικές διακρίσεις αλλά οι ομαδικές. Σίγουρα με κάνει να νιώθω καλά ότι κάνω σωστά τη δουλειά μου ως ποδοσφαιριστής. Μου δίνει κουράγιο για να συνεχίσω πιο σκληρά».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση

X