ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Τόνιο: «Είναι πολύ δύσκολο»

«Ελπίζω να τελειώσω, δεν μπορώ να πω ότι δεν θα επιστρέψω»

Το ποδόσφαιρο και όπως ο πλανήτης σχεδόν βρίσκεται σε καραντίνα λόγω του κορονοϊού. Όλος ο κόσμος περιμένει να περάσει αυτή η πανδημία όσο γρήγορα γίνεται και να επιστρέψει στην κανονικότητα του.

Ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ, Τόνιο Ραμίρεζ, μίλησε στην ισπανική ιστοσελίδα, En ElDesmarque Gipuzkoa και μίλησε για όλα.

Για την κατάσταση στην Κύπρο: «Η αλήθεια είναι ότι είμαστε πολύ καλά εδώ, αυτή τη στιγμή έχουμε περίπου 176 κρούσματα και ευτυχώς η κυβέρνηση έχει λάβει μέτρα εγκαίρως και φαίνεται ότι το ελέγχουν».

Για το αν τα μέτρα είναι τα ίδια όπως στην Ισπανία: «Ναι, δηλαδή, όταν πρέπει να πάμε για ψώνια ή να βγούμε για βασικές ανάγκες, πρέπει να στείλουμε ένα μήνυμα σε ένα τηλεφωνικό κέντρο και να περιμένουμε να μας δώσουν το “OK”. Τώρα μόλις ανακοίνωσαν ότι μπορούμε μόνο να βγούμε έξω μια φορά την ημέρα, και από τις 9 μ.μ. έως τις 6 το πρωί δεν μπορεί να κυκλοφορεί κανείς στο δρόμο».

Για το πως βιώνει την καραντίνα: «Είμαι αρκετά καλά επειδή έχουμε μια βεράντα και είτε το θέλεις, είτε όχι σου δίνει ζωή, ειδικά με τα κορίτσια μπορώ να τα βγάλω έξω και να τους δώσω λίγο αέρα. Δεν ξέρω σε μια εβδομάδα , αλλά για τώρα είμαστε καλά».

Για το πως προπονείται: «Κάθε Κυριακή μας στέλνουν το πρόγραμμα για την εβδομάδα και όσο μπορούμε να κάνουμε τις ασκήσεις. Ως τερματοφύλακας κάνω τα βασικά: ασκήσεις κορμού, στατική αεροβική και ασκήσεις αυτού του είδους. Δεν μπορούμε να κάνουμε πολύ περισσότερα».

Για το πόσο δύσκολο είναι να βρίσκεται μακριά από την οικογένεια στην Ισπανία: «Είναι το πιο δύσκολο αν και δεν θα μπορούσαμε να τους δω ούτε στην Ισπανία. Παρακολουθώ τα νέα και γνωρίζω. Δυστυχώς η οικογένεια μου και η οικογένεια της γυναίκας μου είναι σε δύο πόλεις που είναι από τις χειρότερες σε αριθμό κρουσμάτων. Κάθε μέρα μιλάμε με τους δικούς μας για να δούμε πώς είναι και αυτή τη στιγμή, ευτυχώς, δεν έχει μολυνθεί κανείς στην οικογένεια».

Για το αν θα επιστρέψει ξανά στο ισπανικό πρωτάθλημα; «Είναι πολύ δύσκολο, είμαι 33 ετών, έχω ακόμα ένα χρόνο εδώ και ελπίζω να τελειώσω εδώ, δεν μπορώ να πω ότι δεν θα επιστρέψω αλλά είναι πολύ δύσκολο».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση

X