ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Το «show» του Νικολάου στην Αρένα

Διαβάστε πως ανέλυσε τις φάσεις του ΑΕΚ-Ομόνοια ο Χρίστος Σκαπούλλης

24sports team

24sports team

info@24sports.com.cy

Τις φάσεις του ΑΕΚ-Ομόνοια ανέλυσε στην εκπομπή του ΡΙΚ «Γκολ και Θέαμα» ο πρώην διαιτητής και παρατηρητής, Χρίστος Σκαπούλλης.

Αναλυτικά:

Για το πέναλτι που κέρδισε η ΑΕΚ στο 8ο λεπτό: «Καθαρό το πέναλτι. Έπρεπε να δοθεί και κίτρινη κάρτα στον αμυντικό της Ομόνοιας».

Για το πέναλτι που ζήτησε στο 20’ η Ομόνοια: «Το χέρι του παίκτη της ΑΕΚ ήταν σε φυσική θέση. Δεν ήταν πέναλτι. Ήταν σωστός ο διαιτητής».

Για το ακυρωθέν γκολ της Ομόνοιας στο 28’: «Για μένα δεν υπήρξε καμία παράβαση. Λανθασμένα ο διαιτητής ακύρωσε το γκολ για επιθετικό φάουλ».

Το πέναλτι που κέρδισε η ΑΕΚ στο 38’: «Πολύ σωστά σφύριξε το πέναλτι ο διαιτητής. Δεν υπήρχε κίτρινη κάρτα στον Κούσουλο γιατί προσπάθησε να παίξει τη μπάλα».

Για το οφσάιντ που δόθηκε στο 42’ εις βάρος της Ομόνοιας: «Δεν υπήρχε οφσάιντ. Ο παίκτης της Ομόνοιας καλυπτόταν πλήρως».

Για το σκληρό φάουλ που έκανε ο Τέτε στο 52’: «Είχε κίτρινη κάρτα ο Τέτε. Αυτές οι προσπάθειες τιμωρούνται με κίτρινη κάρτα. Ο διαιτητής δεν τον επέβαλε με 2η κίτρινη, αν το είχε κάνει θα καλυπτόταν πλήρως από τον κανονισμό».

Για το πέναλτι που ζήτησε η Ομόνοια στο 95’: «Ο παίκτης της ΑΕΚ κάνει τάκλιν με τα δυο του πόδια και πάει και ανατρέπει τον παίκτη. Ήταν μια καθαρή περίπτωση πέναλτι και κίτρινη κάρτα στον αμυντικό της ΑΕΚ. Αυτό το πέναλτι έγινε στο 95 + 2 δευτερόλεπτα».

Για την έξτρα καθυστέρηση που έβαλε ο διαιτητής: «Το λεπτό που έβαλε ο διαιτητής πέραν των πέντε λεπτών ήταν δικαιολογημένο γιατί υπήρξε τραυματισμός παίκτη».

Για το πέναλτι που κέρδισε η ΑΕΚ στο 96’: «Το χτύπημα από πίσω ήταν για αποβολή όμως ο διαιτητής δεν έδειξε ούτε κίτρινη κάρτα. Δεν είχε τη δυνατότητα να παίξει τη μπάλα ο παίκτης της Ομόνοιας».

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση

Όλα ανοιχτά...

Όλα ανοιχτά...

Άφησαν ανοιχτούς λογαριασμούς ενόψει επαναληπτικού
24sports team
 |  ΑΕΛ
X