ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Το deal του Τιάγκο με την ΑΕΚ

Πληροφορίες για το συμβόλαιο που υπέγραψε ο Βραζιλιάνος

Στην ΑΕΚ παρουσιάζονται αποφασισμένοι να επιστρέψουν σε πρωταγωνιστική πορεία, με την διοίκηση να δίνει στον Τσάβι Ρόκα ένα αξιόλογο προϋπολογισμό, έτσι ώστε να δημιουργήσει μία καλή ομάδα.

Άλλωστε, για να μπορείς να χτίσεις μία ομάδα από την αρχή, θα πρέπει να δαπανήσεις αρκετά χρήματα, κάτι που φαίνεται μέσα από τις πρώτες προσθήκες που έγιναν στην ΑΕΚ.

Η πιο ηχηρή μεταγραφή μέχρι τώρα, αναμφίβολα είναι αυτή του Τιάγκο Φερέιρα, ο οποίος άφησε την πρωταθλήτρια Ομόνοια και το Τσάμπιονς Λιγκ, για να συνεχίσει στην ΑΕΚ.

Για να πάρει αυτή την απόφαση, έπρεπε να πάρει ένα καλό συμβόλαιο από την ομάδα της Λάρνακας. Όπως πληροφορούμαστε, ο Βραζιλιάνος υπέγραψε συμβόλαιο δύο χρόνων με την ΑΕΚ, το οποίο θα του αποφέρει 150 χιλιάδες ευρώ ετησίως.

Στους «πράσινους» έπαιρνε 130 χιλιάδες ευρώ, αλλά η πρόταση των πρωταθλητών για ανανέωση ήταν μόνο για ένα χρόνο και όχι για δύο που υπέγραψε στην ομάδα της Λάρνακας.

Ένα καλό deal για τον Τιάγκο, ο οποίος στα 34 του χρόνια υπέγραψε κλειστό διετές συμβόλαιο, το οποίο θα του φέρει σίγουρα 300 χιλιάδες ευρώ, μπορεί και περισσότερα εάν η ΑΕΚ πετύχει τους στόχους της.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση