ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
30° Λευκωσία,
22 Σεπτεμβρίου, 2021
sport fm - listen live

Σιαθάς: «Ένιωθα περηφάνεια όποτε φόραγα τη φανέλα της Νέας Σαλαμίνας»

Ανάρτηση από τον νεαρό μεσοεπιθετικό

Ανάρτηση έκανε ο Θεοδόσης Σιαθάς, ο οποίος ευχαρίστησε αλλά και αποχαιρέτησε τους ανθρώπους της Νέας Σαλαμίνας και ταυτόχρονα δηλώνει έτοιμος για τη νέα πρόκληση της καριέρας του που λέγεται ΑΕΚ.

Αναλυτικά:

Το να φεύγεις από την ομάδα που σε μεγάλωσε, δεν είναι ποτέ εύκολο, πόσο μάλλον μετά από μια τόσο δύσκολη χρονιά και κάτω από αυτές τις συνθήκες.

Οποτε ήμουν στο γήπεδο φορώντας τη φανέλα της Νέας Σαλαμίνα, μόνο περηφάνια ένιωθα και πάντα έδιναν τον καλύτερο μου εαυτό γιατί αυτή η ομάδα ήταν σαν δεύτερη οικογένεια μου.

Τα συναισθήματα είναι ανάμεικτα, αλλά το αίσθημα της ευγνωμοσύνης κυριαρχεί.

Ευχαριστώ όλους τους συμπαίκτες μου που με βοήθησαν, τους προπονητές που με τις συμβουλές τους μ’ έκαναν πιο δυνατό, σε ολό το τεχνικό και ιατρικό επιτελίο στον κάθε ένα ξεχωριστά , τον Δημήτρη Λάζο για τη στήριξη που μου έδινεν πάντα, όπως και το καινούργιο διοικητικό συμβούλιο που με κατάλαβε σε μια δύσκολη στιγμή και έκανε τη μετακίνηση μου στην ΑΕΚ εφικτή.

Το τελευταίο και τεράστιο ευχαριστώ είναι για τον υπέροχο κόσμο της Νέας Σαλαμίνας για όλα αυτά τα χρόνια στις καλές και ακομα περισσοτερο στις δύσκολες στιγμές που ήταν πάντα δίπλα μας. Είμαι χαρούμενος για την αγάπη που πηρα απο αυτο το κόσμο.

Τώρα, το μόνο που μένει είναι ένα αίσθημα ευθύνης. Ευθύνη να δικαιώσω αυτούς που πίστεψαν σε μένα και μου δίνουν την ευκαιρία να είμαι σε μια μεγάλη και φιλόδοξη ομάδα όπως η ΑΕΚ Λάρνακας.

Ξέρω πολύ καλά που πάω, τις φιλοδοξίες, την πίεση, τα ψηλά standards και το πόσο πρέπει να δουλέψω για να πετύχω. Η υπόσχεση μου σε όλους όσους με πίστεψαν, να κάνω ότι είναι δυνατόν για να τους δικαιώσω και για να έχει αυτή η μεγάλη ομάδα τις επιτυχίες που τις αξίζουν»

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση