ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Νιώθω ολοκληρωμένος - Στη φανέλα έχω το Σανχούρχο γιατί θέλω...»

Δηλώσεις από τον Ισπανό μέσο της ΑΕΚ σε ιστοσελίδα της παρτίδας του

24sports team

info@24sports.com.cy

Συνέντευξη παραχώρησε ο Ισπανός μέσος της ΑΕΚ, Όιερ Σανχούρχο, στην ιστοσελίδα «noticiasdenavarra» της χώρας του. Ο 36χρονος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην απόφαση να συνεχίσει την καριέρα του στη Κύπρο και στα όσα έχει βιώσει μέχρι στιγμής στο νησί μας.

Τα κυριότερα σημεία:

Για την παρουσία του στην ΑΕΚ: «Νιώθω ολοκληρωμένος μέχρι στιγμής. Και αθλητικά και οικογενειακά. Η ζωή είναι για να απολαμβάνεις τις εμπειρίες και είναι ευκαιρία να δω μια νέα κουλτούρα. Επίσης είναι και οι Ευρωπαϊκές εμπειρίες. Ήταν ακριβώς όπως ήθελα. To ποδόσφαιρο στα 36 μου έδωσε μια νέα ευκαιρία. Ο Όλτρα ξέρει πως είναι η φυσική μου κατάσταση. Παρά την ηλικία μου τα πάω πολύ καλά. Έπαιξα και τα 12 επίσημα παιχνίδια μας ως τώρα. Νικήσαμε ομάδες όπως η Δυναμό Κιέβου. Στο πρωτάθλημα υπάρχουν πολύ ανταγωνίστηκες ομάδες και εναντίον μας έχουν κίνητρο. Μας στοίχησε ότι παίζουμε σε δύο διοργανώσεις αφού παίξαμε 4 ματς και κερδίσαμε ένα».

Για το συμβόλαιο του με τους Λαρνακείς: Ο στόχος μου ήταν υπογράψω ένα χρόνο εδώ και να δω. Επειδή δεν ήξερα αν θα ταιριάξω. Τελικά υπέγραψα ένα χρόνο με οψιόν. Όλα θα ξεκαθαρίσουν την άνοιξη».

Για τους υπόλοιπους Ισπανούς στην ομάδα: «Είναι επίσης ο Άνχελ Γκαρθία, ο Ρομπέρτο Ροσάλες. Δημιουργήσαμε ωραίο γκρουπ. Έχω καλή σχέση με τον Μικέλ Γκονζάλες. Έχουμε παρόμοια αντίληψη του ποδοσφαίρου».

Πως τον αποκαλούν στην ομάδα: «Με αποκαλούν Όιερ όμως στη φανέλα έχω το Σανχούρχο γιατί θέλω να φορώ περήφανα τα όνομα του πατέρα μου στην Κύπρο και στην Ευρώπη».

Για τον κόσμο στη Κύπρο: «Υπάρχουν 2 ή 3 ομάδες στην Λάρνακα.  Η ΑΕΚ δεν είναι αυτή με τους περισσότερους. Το στάδιο μας έχει 7 χιλιάδες χωρητικότητα όμως στο Κυπριακό πρωτάθλημα γεμίζει στο μισό. Ο κόσμος είναι παθιασμένος με το ποδόσφαιρο όχι όμως όπως στην Ισπανία. Υπάρχουν πολλά ντέρμπι στην Κύπρο».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση

ΑΕΚ: One Alt(man) show!

ΑΕΚ: One Alt(man) show!

Ο Ισραηλινός ήταν ο πρωταγωνιστής σε ακόμη μια αναμέτρηση για την ομάδα του
Αντρέας Τζιακούρης
 |  ΑΕΚ