ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πρόταση σε Ράγιος!

Πέραν της ΑΕΚ ζεστά βλέπει το θέμα και ο Απόλλωνας

24sports team

info@24sports.com.cy

Απ’ τη στιγμή που Ράγιος και Ανόρθωση δεν φαίνεται να βρίσκουν και όπως όλα δείχνουν ο Ισπανός μένει ελεύθερος, είναι δεδομένο πως ομάδες απ’ την Κύπρο θα ψαχτούν ώστε να τον εντάξουν στο δυναμικό τους. Μάλιστα σύμφωνα και με τις πληροφορίες του 24sports ήδη ΑΕΚ και Απόλλωνας έδειξαν το ενδιαφέρον τους.

Η ΑΕΚ έχει προχωρήσει στην κατάθεση επίσημης πρότασης προς τον ποδοσφαιριστή, η οποία μάλιστα φαίνεται να είναι ελαφρώς καλύτερη από αυτή που έχει στα χέρια του απ’ την Ανόρθωση ώστε να ανανεώσει τη συνεργασία του με την «Κυρία».

Απ’ την άλλη ενδιαφέρον φαίνεται να υπάρχει και απ’ τον Απόλλωνα για τον Ισπανό ποδοσφαιριστή. Ουσιαστικά υπήρξε βολιδοσκόπηση απ’ την ομάδα της Λεμεσού προς την πλευρά του Ράγιος, όμως δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε αν αυτή η βολιδοσκόπηση μετουσιώθηκε σε πρόταση. Πάντως ο ποδοσφαιριστής ενδιέφερε τον Απόλλωνα την περσινή σεζόν, ενώ ψάχνει για ενίσχυση με ένα καλό δεκάρι.

Για την ώρα ο Ρούμπεν Ράγιος δεν έχει δώσει απαντήσεις και το θέμα του είναι ανοικτό. Σύντομα όμως αναμένονται εξελίξεις και το σενάριο που τον θέλει να αγωνίζεται και του χρόνου στην Κύπρο με άλλα χρώματα συγκνετρώνει ολοένα και περισσότερες πιθανότητες. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση

X